Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν πήγε στο Μεξικό - «Τον είδα με τα μάτια μου»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι στη Θεσσαλονίκη

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Το Πρωινό

Μία μαρτυρία που ανατρέπει την πληροφορία της περασμένης Κυριακής ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε στο Μεξικό με τη σύζυγό του, έφερε στο φως το Πρωινό το πρωί της Δευτέρας

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε για το εξωτερικό με τη σύζυγό του

Ο φωτογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Νίκος Σεϊδαρίδης, αποκάλυψε ότι είδε τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα με τα μάτια του στους δρόμους της συμπρωτεύουσας. 

Γιώργος Λιάγκας Νίκος Σεϊδαρίδης

Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης, φωτογράφισε το αυτοκίνητο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα πού ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής, θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλον δρόμο να πάει, και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου», είπε ο Νίκος Σεϊδαρίδης, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ράκος ο δικηγόρος αδερφός του Παναγιωτόπουλου: Δε θα αναλάβει την υπόθεση

Όπως ισχυρίστηκε ο φωτογράφος, στο πλευρό του πιθανότατα βρισκόταν η σύζυγός του. «Είμαι 1000% σίγουρος. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του, αλλά τον είδα να περνάει από μπροστά μου στα 15 μέτρα. Είναι εδώ, ζει και βασιλεύει», συνέχισε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος Αυτοκίνητο

Το σπορ αυτοκίνητο του Στάθη Παναγιωτόπουλου στους δρόμους της Θεσσαλονίκης
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top