Ράκος ο δικηγόρος αδερφός του Παναγιωτόπουλου: Δε θα αναλάβει την υπόθεση

Η οικογένειά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ειναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η οικογένεια του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έπειτα από την αποκάλυψη πως είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό υλικό, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Πρώην εργαζόμενη στους Αρβύλα καταγγέλλει: «Όλοι ήξεραν ότι παρενοχλούσε»

Οι καταγγελίες που ακολούθησαν έφεραν σε δύσκολη θέση τα συγγενικά πρόσωπα του παρουσιαστή – ραδιοφωνικού παραγωγού μιας και δε γνώριζαν τη δράση του.

«Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά δεν το ήξερα. Το πληροφορήθηκα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ δύσκολη η θέση της οικογενείας μου, είμαστε σε παρά πολύ άσχημη κατάσταση . Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε.», δήλωσε αρχικά.

Θύμα revenge porn στο Star: Δεν μπορώ να κοιτάξω τους γονείς μου στα μάτια

Μάλιστα, ο αδερφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αν και δικηγόρος στο επάγγελμα, γνωστοποίησε πως δεν πρόκειται να τον εκπροσωπήσει σε νομικό επίπεδο.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Για την απόφασή του αυτή μίλησε στην εκπομπή T-Live, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λέω ειλικρινά όχι. Δεν είμαι σε θέση να χειριστώ μια τέτοια υπόθεση. Ψυχολογικά δηλαδή δεν μπορώ να το αναλάβω. Η υπεράσπιση ενός συγγενή, του αδελφού μου συγκεκριμένα είναι δύσκολο. Δε θα με δείτε στην υπόθεση».

Ωστόσο, ο ίδιος δε γνωρίζει ποιος θα αναλάβει την υπεράσπιση του αδερφού του. «Δεν ξέρω ακόμη. Να σας πω ειλικρινά εμένα μ’ έχει ρωτήσει, ποια είναι η γνώμη μου, αλλά δεν ξέρω ποιος θα τον αναλάβει. Ειλικρινά σας μιλάω δεν ήξερα καθόλου για την υπόθεση, ενδεχομένως είχε διστάσει ν’ απευθυνθεί σ έμενα παρ’ ό,τι είμαι πολλά χρόνια δικηγόρος. Έχω συζητήσει πολύ λίγο μαζί του γιατί είναι δύσκολη η κατάσταση. Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει δικηγόρο που νομίζω ότι δεν έχει».

Κλείνοντας ρωτήθηκε αν ο αδερφός του έχει καταλάβει τι έχει διαπράξει και εκείνος απάντησε: «Εντελώς, έχει ευαισθησία, έχει κατανοήσει εντελώς τι έκανε. Δεν είναι προσχηματική η συγγνώμη του. Είναι αληθινή».

Η πρώτη αντίδραση on camera του Στάθη Παναγιωτόπουλου

To απόγευμα της Πέμπτης (16/12), η κάμερα της εκπομπής T-Live εντόπισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο  έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, αλλά αρκέστηκε να κάνει το εξής σχόλιο: «Δε θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top