Στάθης Παναγιωτόπουλος: H πρώτη αντίδραση - Δηλώνει μετανιωμένος

Οδηγείται στον εισαγγελέα - Και τρίτη γυναίκα θα τον καταγγείλει

Οι καταγγελίες σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για εκδικητική πορνογραφία παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας. Άλλη μία νεαρή γυναίκα επικοινώνησε με τις αρχές και είπε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του, καθώς και αυτή έχει πέσει θύμα του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θα παραμείνει στο κρατητήριο- Έρευνα στα σπίτια του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σήμερα μια ακόμα γυναίκα επικοινώνησε με τους αστυνομικούς της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος  στη Θεσσαλονίκη και τους ενημέρωσε ότι αύριο θα έρθει εδώ για να καταθέσει μήνυση αλλά και στοιχεία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς δήλωσε πως και εκείνη έχει πέσει θύμα του. Όπως φαίνεται η έρευνα που διενεργείται για τον γνωστό παρουσιαστή κάνει και άλλες γυναίκες να βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν και να προχωρήσουν σε καταγγελίες.

Νωρίτερα σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στην αστυνομία, ενώ σήμερα το βράδυ θα παραμείνει στο κρατητήριο. Μάλιστα, πριν λίγο ο παρουσιαστής αντέδρασε για πρώτη φορά στις καταγγελίες, μέσω του δικηγόρου του. 

«Οι ανακριβείς ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησης του προκειμένου να αποφύγει τις Αρχές σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του» δήλωσε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. 

Άλλες δύο γυναίκες προσπαθούν να βρουν αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει αναρτήσει τις προσωπικές τους στιγμές

Δύο νέες υπό διερεύνηση περιπτώσεις γυναικών, για το αν απεικονίζονται σε αναρτημένα ροζ βίντεο με τον παρουσιαστή, φέρνει στο φως αποκλειστικά το Star.

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Δυο γυναίκες που είχαν στο παρελθόν ερωτική σχέση με τον παρουσιαστή αναζητούν βοήθεια για να διαπιστώσουν εάν εν αγνοία τους έχουν πέσει θύματα διασυρμού.

«Με έχουν πάρει αναστατωμένες πάρα πολύ... ήθελαν να μάθουν και ήθελαν να ερευνήσουν αν πράγματι έχουν καταγραφεί και αυτές και αν έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο» δήλωσε στην κάμερα του Star η δικηγόρος Σταυρούλα Πρίλη. 

«Μάλιστα μία κυρία μου έκανε και εντύπωση στο κομμάτι του ότι δεν είχε γίνει με συναίνεση της κάποια καταγραφή όσο είχε σχέση με τον καταγγελλόμενο, παρόλα αυτά ήταν πάρα πολύ αναστατωμένη, γιατί ήθελε να ψάξει σε site και να δει αν έχει αναρτηθεί και εκείνη στο διαδίκτυο». 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top