Στάθης Παναγιωτόπουλος: Θα παραμείνει στο κρατητήριο- Έρευνα στα σπίτια του

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και να παραπεμφθεί σε δίκη

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου/ (22/12/21)

Σε έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη και στην Αλόννησο θα προβεί η αστυνομία προκειμένου να μπει στους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του παρουσιαστή. 

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στις αρχές, καθώς εκκρεμούσε εις βάρους του αυτόφωρο. 

Η υπόθεση είχε ραγδαίες εξελίξεις από χθες, καθώς μια 23χρονη κατήγγειλε τον παρουσιαστή πως έχει δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες και από δικές τους προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο, χωρίς τη συναίνεσή της. Τα βίντεο έχουν τραβηχτεί όταν η κοπέλα ήταν 18 χρονών και διατηρούσε σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος των γονιών της. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τον καταγγέλλει και οικογενειακή του φίλη

Παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες από διαφορετικές γυναίκες, η αστυνομία θα ψάξει το πλήθος των αναρτήσεων που έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Η διαδικασία φαίνεται όταν να προχώρησε όταν η 23χρονη κοπέλα είδε δύο βιντεό της σε πορνογραφικό site, αναγνώρισε τον εαυτό της παρουσία του δικηγόρου της και προέβη στην καταγγελία. 

Ακόμα και αν ο παρουσιαστής προσπάθησε να διαφράψει κάποιο υλικό από το διαδίκτυο, μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης καταγγελίας πριν δέκα μέρες περίπου, η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορεί να βρει ίχνη που θα φανούν χρήσιμα. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο «μικροσκόπιο» οι αναρτήσεις του

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραμείνει σήμερα το βράδυ στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. 

Την Πέμπτη ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια να παραπεμφθεί σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top