Χαλάνδρι: Η 49χρονη απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι

Απειλούσε τους πάντες και παραβίαζε τα ασφαλιστικά μέτρα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη 49χρονη εικαστικό, η οποία την Πέμπτη το μεσημέρι έστησε καρτέρι σε γνωστό οφθαλμίατρο έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους. 

Χαλάνδρι: Τι είχε πει ο οφθαλμιάτρος σε συνέντευξή του - «Θα σε καταστρέψω»

Η δράστις πυροβόλησε πέντε φορές το θύμα ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητό του. Δύο σφαίρες τον βρήκαν σε κοιλιά και μασχάλη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο έντερο και στην ουροδόχο κύστη. 

χαλάνδρι πυροβολισμοί

Η 49χρονη που πυροβόλησε πέντε φορές τον γνωστό γιατρό στο Χαλάνδρι

Στη συνέχεια επιχείρησε να αρπάξει την κόρη της, όμως το παιδί, ουρλιάζοντας και σε κατάσταση σοκ, κατάφερε να της ξεφύγει και έπεσε πάνω στον αιμόφυρτο πατέρα του, αγκαλιάζοντάς τον και φωνάζοντας σε βοήθεια. 

Η γυναίκα συνελήφθη, ενώ ο γιατρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου υπεβλήθη σε οχτάωρο χειρουργείο. Χθες μάλιστα αποσωληνώθηκε και πλέον έχει επαφή με το περιβάλλον. 

Χαλάνδρι πυροβολισμοί: Απειλούσε να πετάξει την κόρη της από το μπαλκόνι

Η 49χρονη είχε προκαλέσει πάρα πολλές φορές εντάσεις και καβγάδες με τον γιατρό. Στο παρελθόν είχε αρπάξει και πάλι το παιδί και είχε πάει στην Πάτρα, ενώ σύμφωνα με το Mega πριν από τέσσερα χρόνια είχε συμβεί άλλο ένα σοβαρό περιστατικό, που έθεσε σε κίνδυνο το 12χρονο σήμερα κορίτσι. 

γιατρός Χαλάνδρι

Ο γιατρός που ήταν το θύμα της επίθεσης στο Χαλάνδρι

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο γιατρός είχε προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος της εικαστικού γιατί δεν είχε επιστρέψει εγκαίρως το κοριτσάκι, το οποίο είχε πάρει για να περάσει μαζί του το Σαββατοκύριακο. 

Χαλάνδρι: Όπλα, μαχαίρια και κάρτες ταρώ είχε μαζί της η δράστης

Οι αρχές την εντόπισαν και τότε εκείνη απειλούσε να ρίξει τη μικρή από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου διέμενε. 

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί αποχώρησαν και τότε η 49χρονη δραπέτευσε με αμάξι, κατευθυνόμενη στην Αλβανία. 

Ωστόσο, το σχέδιό της ματαιώθηκε ξανά, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας του κοριτσιού, που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο.

Χαλάνδρι: «Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της»

Πρώην σύντροφος της δράστιδος μίλησε στο Mega, περιγράφοντας ένα άτομο εμμονικό με μανιακές εξάρσεις. 

Ο ίδιος, δικηγόρος στο επάγγελμα, τη γνώρισε το 2016, με τους δύο τους να υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης. 

Πυροβολισμός Χαλάνδρι: Πρώην σύντροφος της δράστριας μιλά στο Star

«Ήθελε να πάρει τον νόμο στα χέρια της. Ήταν παράλογη. Όλους τους έβλεπε εχθρούς. Αστυνόμους, εισαγγελείς, συγγενείς, εμένα» είπε, προσθέτοντας ότι χώρισαν όταν και ο ίδιος βρέθηκε στο στόχαστρό της. 

εικαστικός Χαλάνδρι

Η εικαστικός φέρεται να είχε απειλήσει να πετάξει από το μπαλκόνι τη 12χρονη κόρη της

Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της - Γνωστός γιατρός το θύμα

«Στο παρελθόν κινήθηκε και εναντίον μου. Εμφανιζόταν έξω από το σπίτι μου. Φώναζε. Είχα υποστεί επίθεση με σπρέι πιπεριού. Είχε γίνει επιθετική. Είχα κάνει κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα να μην με πλησιάζει, παρ' όλα αυτά στην ουσία τα αναίρεσα, προσπαθώντας να τη βοηθήσω σαν φίλος, σαν άνθρωπος», είπε.

Χαλάνδρι: Παραβίαζε συνεχώς τα ασφαλιστικά μέτρα

Οι επιθέσεις της γυναίκας σε βάρος του γιατρού τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν συχνές. Σε βάρος της είχαν εκδικαστεί ασφαλιστικά μέτρα που της απαγόρευαν να πλησιάζει το σπίτι του, το ιατρείο του και το νοσοκομείο, στο οποίο εργαζόταν. 

Χαλάνδρι: Τον πυροβόλησε μπροστά στο παιδί της - Το βρήκαν μέσα στα αίματα

Όπως πάντα τα παραβίαζε, με αποκορύφωμα το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και πυροβόλησε τον γιατρό μπροστά στην κόρη της. 

Είχε επιτεθεί επίσης και στη σύζυγο του γιατρού και την είχε ξυλοκοπήσει δύο φορές, ενώ χθες η ίδια, μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι είχε απειλήσει τη 12χρονη βάζοντας ένα πιστόλι στο κεφάλι της. 

Η 49χρονη οδηγήθηκε χθες στο εισαγγελέα, ο οποίος της άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top