Χαλάνδρι: Τι είχε πει ο οφθαλμιάτρος σε συνέντευξή του - «Θα σε καταστρέψω»

Οι αποκαλύψεις για τη δικαστική διαμάχη και τις απειλές που δεχόταν

Όσα είχε αποκαλύψει ο γιατρός στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη 49χρονη - Πηγή/βίντεο: Alpha

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος της 49χρονης εικαστικού που το απόγευμα της Πέμπτης πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι τραυματίζοντας τον σοβαρά μπροστά στα μάτια της 13 ετών κόρης της.

Χαλάνδρι: Πήγε να αρπάξει το παιδί, αλλά εκείνο της ξέφυγε

Σε βάρος της κατηγορουμένης ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

49χρονη εικαστικός

Φώναζε η κατηγορούμενη εξερχόμενη από τον εισαγγελέα - Φωτογραφία Eurokinissi

Η κατηγορούμενη, εξερχόμενη από τον εισαγγελέα φώναζε:

Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. O απαγωγέας και βιαστής της τη βίαζε, της χορηγεί ναρκωτικές ουσίες. Έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε.

Χαλάνδρι: Όπλα, μαχαίρια και κάρτες ταρώ είχε μαζί της η δράστης

Οφθαλμίατρος: «Με απειλούσε αν δεν της έδινα χρήματα»

Ο γνωστός γιατρός και θύμα της αδίστακτης γυναίκας που δίνει μάχη τις τελευταίες ώρες για να κρατηθεί στη ζωή μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε στο στομάχι, είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη διαμάχη που είχε με τη 49χρονη και τις απειλές που δεχόταν.

γιατρός Χαλάνδρι

Το θύμα είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου πριν μερικά χρόνια, όταν δικαστικά προσπαθούσε να επιλύσει τις διαφορές του με τη δράστρια.
Σύμφωνα με όσα είχε πει ο γιατρός τότε και προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή Tlive στον Alpha, ο 68χρονος της έδινε πολλά χρήματα για εκείνη και το παιδί, διατροφή που άγγιζε τα 3.000 ευρώ μηνιαίως. Όμως μετά την οικονομική κρίση, όταν της είπε ότι θα πρέπει να εργασθεί και ότι θα μειωθεί το μηνιαίο ποσό που της έδινε, εκείνη άρχισε να τον εκβιάζει.

Μου έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ. Έχει έρθει στη δουλειά μου, έχει κάνει φασαρίες και μου έχει σπάσει και το αυτοκίνητο. Έχω ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού γιατί δεν ασχολείται καθόλου με το παιδί. 

Ο γιατρός είχε αποκαλύψει ότι το παιδί όταν γεννήθηκε ήταν στο όνομα του συζύγου της, καθώς δεν του είχε πει ότι είναι παντρεμένη: «Η κυρία μου είχε κρύψει ότι είναι παντρεμένη, είχε κρύψει την καταγωγή της, μου έλεγε ότι είναι Ιταλίδα. Είχε κρύψει το πραγματικό όνομά της».

επίθεση Χαλάνδρι

Στην πορεία η 49χρονη του είπε ότι το παιδί ήταν του γιατρού, χώρισε και περίμενε να πράξει αναλόγως και ο οφθαλμίατρος, όπως είχε πει ο ίδιος.

Μου λέει “θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά” και το έχει βάλει σε ενέργεια αυτό το σχέδιό της. Εγώ δεν έχω χωρίσει ποτέ, ζω με την οικογένειά μου κι ήταν μια περιστασιακή σχέση, όπως συμβαίνει σε πάρα πολύ κόσμο.

«Έχουν γίνει δύο δικαστήρια για το παιδί τα οποία της τα δίνω. Και θέλει περισσότερα. Είχε σκοπό προφανώς να χωρίσω εγώ και να πάω μαζί της, δεν πέτυχε τον σκοπό της και τώρα εκδικητικά προσπαθεί και να μου πάρει λεφτά και να διαλύσει την οικογένειά μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο γιατρός.

πυροβολισμοί Χαλάνδρι

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, ο οφθαλμίατρος έλεγε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι επιθυμούσε το παιδί να ζήσει σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον:«Εγώ, επειδή το παιδί το θέλω, να ζήσει σε μια οικογένεια νορμάλ, γιατί η ίδια απουσιάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν ξέρω πού πηγαίνει, το παιδί θέλει να μένει μαζί μας, δηλαδή, κλαίει σπαρακτικά κάθε φορά που έρχεται να το πάρει η μητέρα του, τώρα δεν μου το δίνει και περιμένουμε να βγει η δικαστική απόφαση της επιμέλειας… Είχε διατάξει το δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη από ψυχιάτρους οι οποίοι την έβγαλαν ανίκανη για μητέρα… Παρότι εγώ είχα συναινέσει να το πάρει το παιδί, γιατί είχε φέρει τον πρώην άνδρα της, ότι δήθεν τα ξαναβρήκαν και λοιπά και ότι θα είναι σε μια οικογένεια και όταν το είδα αυτό είπα στο δικαστήριο, το πρώτο που έγινε, λέω “εντάξει, σίγουρα το παιδί με τη μητέρα θα είναι καλύτερα, ας το πάρει”».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top