Χαλάνδρι: Όπλα, μαχαίρια και κάρτες ταρώ είχε μαζί της η δράστης

Η διαμάχη για το παιδί, η εξωσυζυγική σχέση και το καρτέρι στον γιατρό

Ένα μικρό οπλοστάσιο βρήκε η αστυνομία μέσα στην τσάντα της 49χρονης εικαστικού, η οποία χθες έστησε καρτέρι στον πατέρα της 12χρονης κόρης τους και τον πυροβόλησε έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι

Χαλάνδρι: Τον πυροβόλησε μπροστά στο παιδί της - Το βρήκαν μέσα στα αίματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην τσάντα της βρέθηκαν τρία μαχαίρια, δύο κινητά και κάρτες ταρώ, ενώ στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε και το όπλο ρέπλικα, με το οποίο πυροβόλησε τον γνωστό οφθαλμίατρο μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. 

όπλα χαλάνδρι

Τι βρέθηκε μέσα στην τσάντα της 49χρονης εικαστικού στο Χαλάνδρι 

Ωστόσο, αν και βρισκόταν σε σύγχυση, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το περίστροφο, με το οποίο πυροβόλησε τον γιατρό, δεν το είχε φέρει μαζί της. Αντίθετα, υποστήριξε ότι ο 68χρονος ήταν εκείνος που κρατούσε το περίστροφο, και όταν της επιτέθηκε κατάφερε να τον αφοπλίσει και στη συνέχεια τον πυροβόλησε.

Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της - Γνωστός γιατρός το θύμα

Πάντως το κοριτσάκι που είδε τον πατέρα του να καταρρέει αιμόφυρτος στο έδαφος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «η μαμά έβγαλε το όπλο μέσα από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».

Χαλάνδρι: Σε κρίσιμη κατάταση ο οφθαλμίατρος 

Ο οφθαλμίατρος υπεβλήθη, χθες, σε ένα οχτάωρο χειρουργείο, καθώς είχε δύο σοβαρά τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

γιατρός χαλάνδρι

Ο 68χρονος γιατρός που δέχθηκε την επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα τον βρήκε στην κοιλιά και τραυμάτισε το λεπτό έντερο και την ουροδόχο κύστη. 

Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στο Χαλάνδρι - «Μου απήγαγαν το παιδί», φώναζε

Τα επόμενα 24ωρα κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμα από τους θεράποντες γιατρούς. 

Χαλάνδρι: Έστηνε καρτέρι στον γιατρό και τη σύζυγό του

Το χθεσινό αιματηρό επεισόδιο αποκάλυψε τη χρόνια δικαστική διαμάχη που είχε η εικαστικός με το θύμα. 

Όπως έγινε γνωστό οι δυο τους είχαν μια εξωσυζυγική σχέση, από την οποία προέκυψε το 12χρονο σήμερα κοριτσάκι. 

εικαστικός χαλάνδρι

Έστηνε συχνά καρτέρι στον γιατρό τόσο στο σπίτι του, όσο και το ιατρείο του

Η εικαστικός μεγάλωνε το παιδί της έως τα επτά του χρόνια, όμως στη συνέχεια ο 68χρονος κατέφυγε στη δικαιοσύνη, ώστε να πάρει την επιμέλεια, καθώς την κατηγορούσε ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες που παρουσίασε η υγεία του μικρού κοριτσιού. 

Το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα, ενώ της απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε σχέση με το παιδί, κάτι που δε δέχθηκε ποτέ η δράστης. 

εικαστικός πυροβολισμοι

Η εικαστικός φέρεται να είχε μεταφερθεί πολλές φορές, παρά τη θέλησή της, σε ψυχιατρικές κλινικές

Για χρόνια δημιουργούσε προβλήματα στο θύμα και την οικογένειά του με λεκτικές και όχι μόνο επιθέσεις. 

Είχε πάει στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου εργαζόταν, στο δικό του ιατρείο, έξω από το σπίτι του, με την Αστυνομία να έχει λάβει αρκετές κλήσεις για να επέμβει σε αυτά τα περιστατικά. 

Είχε φθάσει στο σημείο να επιτεθεί και στην Αγγλίδα σύζυγο του οφθαλμίατρου, η οποία μετά τη χθεσινή επίθεση δήλωσε πως αν βρισκόταν μαζί με το θύμα, τότε η 49χρονη θα είχε προσπαθήσει να σκοτώσει και την ίδια. 

εικαστικός χαλάνδρι γιατρός

Η 49χρονη κατηγορούσε το θύμα ότι είχε αρπάξει την κόρη της

Υπάρχουν, επίσης, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ότι η εικαστικός είχε πολλές,ακούσιες μεταγωγές σε ψυχιατρικές κλινικές.

Χαλάνδρι: Οι παραληρηματικές αναρτήσεις της στο Facebook

Η ασταθής ψυχολογικής της κατάσταση είναι εμφανής και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, όπου αναφερόταν συχνά στη διαμάχη της με τον οφθαλμίατρο. 

Είχε μάλιστα δύο προφίλ μέσα από τα οποία αναφερόταν στα δικαστήρια που είχε μαζί του, κατηγορώντας τον πως της έχει αρπάξει το παιδί και την έχει βιάσει. 

χαλάνδρι πυροβολισμοί

Άνθρωποι που γνώριζαν τη δράστιδα και το θύμα περίμεναν ότι κάτι κακό θα συμβεί

«Γ. Ν., παραλίγο δολοφόνε μου, ή αλλιώς εγκληματία που διαδίδεις και πληρώνεις να με λένε "τρελή" για να δικαιολογήσεις την ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ την 5 έτους κακοποίηση και ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ, τον βιασμό μου από εσένα πριν 13 χρόνια, που διαδίδεις ότι δήθεν είχαμε "παράνομη" σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένη και ήσουν παντρεμένος με την τότε και νυν συνεργό σου, που μέσα σε 3 έτη από 11-5-2018 ως 3-6-2021 "αγοράσατε" εσύ, η γυναίκα σου, και οι συνεργοί σας οι Ριστάνες 17 εισαγγελικές παραγγελίες κατά ΕΜΟΥ πράττοντας 17 φορές απόπειρες εγκλεισμού μου σε ψυχιατρείο παριστάνοντας εσύ άλλοτε τον πρώην σύζυγο μου, άλλοτε τον "σύντροφο", ενώ εδώ και 13 χρόνια δεν έχουμε ποτέ συναντηθεί, και ήδη 5 έτη δεν βλέπω το παιδί μου. Άρα πώς ξέρεις ότι είμαι "τρελή"; Πώς το ξέρεις βόθρε; Έως σήμερα είμαι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΣΟΥ οπότε για ΠΕΣ μας: Ποια είναι τα "νόμιμα" μέσα σου, που θα κλείσεις το στόμα της μάνας που ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ θρηνεί και σου ζητάει πίσω το παιδί που εσύ και οι βόθροι συνεργοί σου αρπάξατε;», αναφέρει μία από αυτές τις αναρτήσεις, ενώ σε μία άλλη τονίζει:

«17 ιατρικές βεβαιώσεις που με αναγκάσατε να εξεταστώ ανά 2 μήνες από τις 19-5- 2018 έως 3-6-2021 και μια δικαστική απόφαση του Μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών δυνάμει της υπ' αριθμ 1664/2018 που βεβαιώνουν ομόφωνα την άριστη ψυχική υγεία μου. Εσείς που τολμάτε κάθε μέρα επί πέντε έτη να κοιτάτε στα μάτια το ορφανό με μάνα εν ζωή ανήλικο θύμα - παιδί μου και της λέτε πόσο "κακιά " και τρελή είναι η μάνα της, χωρίς να με ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝ. Εγώ είμαι η μάνα που χρειάστηκε να περάσετε πάνω από το πτώμα μου και το δικό της για να την πάρετε... Είστε πολύ απελπισμένοι δολοφόνοι και πολύ επικίνδυνοι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ».

Πολλά ήταν και τα προσβλητικά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους, με τα περισσότερα να τα έχει αναρτημένα μέχρι και τώρα στα social media, χωρίς να την ενδιαφέρει η οποιαδήποτε αντίδραση από την πλευρά του οφθαλμίατρου.

χαλάνδρι

Στα social media έκανε συχνά αναρτήσεις που έδειχναν την ψυχολογική της κατάσταση

Άτομα από το περιβάλλον και των δύο περίμεναν ότι κάποια στιγμή η κατάσταση θα ξέφευγε από κάθε έλεγχο και θα γινόταν το κακό. 

Εντύπωση προκαλεί και μια ανάρτηση από τον Ιούνιο του 2019, όπου εμφανίζει τον δικηγόρο της και σύζυγο της για έναν χρόνο, ως έναν από τους ανθρώπους που επίσης θέλουν να της κάνουν κακό:

«Με το τέρας της φωτογραφίας νόμιζα ότι υπήρξα παντρεμένη για περίπου ένα χρόνο. Εν τέλει ήταν απάτη και όχι πραγματικός γάμος διότι ο τύπος το έπραξε αυτό για να μπορεί στη συνέχεια να εισπράττει χρήματα από την περιουσία μου, βάφοντας τα χέρια του με το αίμα του παιδιού μου. Μου παρουσίαζε κάποια έγγραφα ο ίδιος μαζί με άλλον αδίστακτο συνάδελφό του που ονόμασαν “δικαστικές αποφάσεις”. Κύριε (που κ. να σε κάνει ο Θεός) δεν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις παράνομες και δεν αφαιρούν γονική μέριμνα από τη μητέρα και να το δώσουν σε πατέρα ( αφεντικό σου ) που δεν είχε κανένα δικαίωμα στο παιδί εκτός γάμου. Αυτά τα ξέρουν και οι πέτρες και δεν τα ξέρεις εσύ που παριστάνεις τον δικηγόρο;;;»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top