Χαλάνδρι: Τον πυροβόλησε μπροστά στο παιδί της - Το βρήκαν μέσα στα αίματα

Η 13χρονη είχε αγκαλιάσει τον πατέρα της που ήταν αιμόφυρτος στο έδαφος

Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της μπροστά στα μάτια του - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με το περιστατικό που συνέβη στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν μια γυναίκα άνοιξε πυρ εναντίον του πατέρα του παιδιού της, γνωστό οφθαλμίατρο στα βόρεια προάστεια, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο στομάχι και τον θώρακα.

Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στο Χαλάνδρι - «Μου απήγαγαν το παιδί», φώναζε

Η 49χρονη εικαστικός φέρεται να είχε δικαστικές διαμάχες με τον πατέρα της 13χρονης κόρης της. Η μικρή που είναι παιδί εκτός γάμου, μετά από δικαστική απόφαση έμενε με τον πατέρα της και την κατά πολλά χρόνια σύζυγό του, με την οποία έχουν ακόμα δύο παιδιά. Η γυναίκα φέρεται να μην είχε αποδεχθεί την απόφαση αυτή και αυτός ήταν και ο λόγος που πυροβόλησε τον γιατρό με τέσσερις συν μία σφαίρες.

Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της - Γνωστός γιατρός το θύμα

επίθεση Χαλάνδρι

Το αιματηρό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της κορούλας της. Ο πατέρας της είχε κατέβει στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου έμενε για να την παραλάβει από το σχολικό, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη, η οποία του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον πυροβόλησε. Τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στο παιδί ήταν σοκαριστικά. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Αλέξανδρος Γύγος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μικρή τρομαγμένη και γεμάτη από τα αίματα του πατέρα της, τον είχε αγκαλιάσει και έκλαιγε μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της αστυνομίας που την απομάκρυναν από το σημείο.

γιατρός Χαλάνδρι

Η γυναίκα που ήταν σε κατάσταση αμόκ συνελήφθη. Μάλιστα, σύμφωνα με τους μάρτυρες, φώναζε και ούρλιαζε ότι της είχαν απαγάγει το παιδί: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί».

Πυροβολισμοί Χαλάνδρι: Η δράστρια είχε απειλήσει και άλλες φορές τον γιατρό

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων του άτυχου γιατρού, η 49χρονη είχε επιτεθεί λεκτικά αλλά και σωματικά τόσο εναντίον του οφθαλμίατρου όσο και κατά της συζύγου του.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του γιατρού Αλέξανδρος Αλεξανδρής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ανέφερε ότι η δράστρια είχε προκαλέσει πολλές φορές στιγμές έντασης μπροστά στο παιδί της. 

Τι είπε ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου Αλέξανδρος Αλεξανδρής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ποια είναι η 49χρονη εικαστικός – Τι έγραφε στο Facebook λίγες ώρες πριν την επίθεση 

«Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει», έγραφε στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δράστρια. που πυροβόλησε τον γιατρό και πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι.

Η 49χρονη έχει καταγωγή από την Αλβανία και είχε τρία προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

πυροβολισμοί Χαλάνδρι

Συνεχώς αναρτούσε κείμενα εναντίον του γιατρού, εξαπολύοντας απειλές εναντίον του, ενώ χρησιμοποιούσε φρασεολογία που έδειχνε πως η ψυχολογία της ήταν διαταραγμένη:

Έλληνες....Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους απαγωγείς της… Η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει 

Με τον γνωστό οφθαλμίατρο είχαν παλαιότερα δεσμό και είχαν αποκτήσει την 13χρονη σήμερα κόρης τους, ενώ από το 2017 βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη.

Όταν δεν ανέβαζε φωτογραφίες με επωνύμους, όπως τον Γιάννη Πάριο, τον Σάκη Ρουβά και τον Άγγελο Διονυσίου, αναρτούσε τους πίνακές της. Συνήθως ζωγράφιζε μητέρες αγκαλιά με τα παιδιά τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top