Χαλάνδρι: Πήγε να αρπάξει το παιδί, αλλά εκείνο της ξέφυγε

«Eκβίαζε τον γιατρό ότι θα τα έλεγε στη σύζυγό του αν δεν της έδινε λεφτά»

Ως ένα εμμονικό άτομο, που ζούσε με ψευδαισθήσεις και είχε μανιακές εξάρσεις περιέγραψε τη 49χρονη ο δικηγόρος του γιατρού που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι

Όπως είπε ο κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για μια «στυγερή γυναίκα, που ήταν πανέξυπνη όταν ήθελε να κερδίσει οικονομικά οφέλη».

Χαλάνδρι: «Είχε βάλει το όπλο στο κεφάλι του παιδιού»

«Έμπλεκε με ευκατάστατους, παντρεμένους άνδρες και μετά τους εκβίαζε για να τους παίρνει χρήματα», τόνισε ο κ. Αλεξανδράκης. 

H 49χρονη εικαστικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Το ίδιο είχε κάνει και με τον γιατρό, τον οποίο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, επί τρία χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης τους, τον εκβίαζε ότι θα τα πει όλα στη σύζυγο και τα παιδιά του και ότι θα βγει σε τηλεοπτικές εκπομπές, αν δεν της δώσει χρήματα. 

Όταν ο 68χρονος γιατρός σταμάτησε να υποκύπτει στον εκβιασμό της, άρχισε να πηγαίνει κάτω από το σπίτι του και στον χώρο εργασίας του και να δημιουργεί προβλήματα. 

Χαλάνδρι: Όπλα, μαχαίρια και κάρτες ταρώ είχε μαζί της η δράστης

Χαλάνδρι: «Κλωτσούσε στο κεφάλι τη σύζυγό του» 

Πολλές φορές ειδοποιούσε η ίδια την αστυνομία, ενώ παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν εκδικαστεί εναντίον της, εκείνη τα παραβίαζε και απειλούσε όλους όσοι βρίσκονταν γύρω από τον γιατρό. 

«Είχε επιτεθεί κάτω από το σπίτι στη σύζυγο του γιατρού, την είχε ρίξει κάτω και την κλωτσούσε στο κεφάλι πάλι μπροστά στο παιδί, το οποίο ούρλιαζε κι αγκάλιαζε τη θετή του μητέρα», είπε ο δικηγόρος του θύματος. 

χαλάνδρι πυροβολισμοί

Η εικαστικός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Ένιωθε μένος για τη σύζυγο του γιατρού, η οποία, παρά την πίκρα της για την εξωσυζυγική τους σχέση, αποφάσισε να μεγαλώσει σαν δικό της παιδί τη 12χρονη, βλέποντας ότι κινδυνεύει από την ίδια του τη μητέρα. 

Χαλάνδρι: Τον πυροβόλησε μπροστά στο παιδί της - Το βρήκαν μέσα στα αίματα

Μάλιστα χθες, όταν η δράστις μετά τους πυροβολισμούς προσπάθησε να αρπάξει το 12χρονο κορίτσι, εκείνο της ξέφυγε κι έτρεξε στο σημείο που κειτόταν ο αιμόφυρτος πατέρας του και τον πήρε αγκαλιά. 

Όπως έγινε γνωστό, η 49χρονη είχε εγκλειστεί σε ψυχιατρική κλινική για ένα διάστημα και της είχε χορηγηθεί και φαρμακευτική αγωγή, όμως η ίδια δεν έπαιρνε τα φάρμακά της. 

Χαλάνδρι: Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 49χρονη εικαστικός συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της - Γνωστός γιατρός το θύμα

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, όταν η κατηγορούμενη πήγε έξω από την πολυκατοικία στο Χαλάνδρι, όπου έμενε ο γιατρός και τη στιγμή που εκείνος στάθμευε το αυτοκίνητό του έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας προσπάθησε να αρπάξει τη 12χρονη, η οποία ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, όμως δεν τα κατάφερε, γιατί το παιδί αντιστάθηκε.

Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στο Χαλάνδρι - «Μου απήγαγαν το παιδί», φώναζε

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), οι οποίοι την ακινητοποίησαν και την προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας όπου και συνελήφθη.

Από την έρευνα στον χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα περίστροφο.

Εντός του οχήματος της κατηγορουμένης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο μαχαίρια, ξίφος εντός θήκης, δύο κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top