Χαλάνδρι: «Είχε βάλει το όπλο στο κεφάλι του παιδιού»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη σύζυγο του γιατρού - Τι κατέθεσε η 12χρονη

Την ώρα που ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η Βρετανίδα σύζυγός του έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράστιδα. 

Όπως είπε, η 49χρονη τους ενοχλούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Χθες, μάλιστα, την είχε δει ώρες πριν το έγκλημα κάτω από το σπίτι τους. 

«Νομίζω ότι είχε στόχο εμένα γιατί έλειπε και ο σύζυγός μου και το παιδί. Ήμουν μόνη στο σπίτι», δήλωσε η σύζυγος του οφθαλμίατρου 

Χαλάνδρι: Όπλα, μαχαίρια και κάρτες ταρώ είχε μαζί της η δράστης

«Ήταν από το πρωί κάτω από το σπίτι. Την είχα δει και προσπαθούσαμε με τον σύζυγό μου να γυρίσει με ασφάλεια το παιδί στο σπίτι», είπε. 

χαλάνδρι εικαστικός

Η 49χρονη που πυροβόλησε τον γιατρό

Είχαν κάνει ακόμα και ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της και ταλαιπωρούνταν με χρόνιες δικαστικές διαμάχες, όμως η γυναίκα συνέχιζε να κυκλοφορεί ελεύθερη. 

Χαλάνδρι: Τον πυροβόλησε μπροστά στο παιδί της - Το βρήκαν μέσα στα αίματα

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι η εικαστικός δεν είχε διστάσει να σημαδέψει με όπλο στο κεφάλι τη 12χρονη κόρη της. Μάλιστα η μικρή φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως «μαμά έβγαλε το όπλο μέσα από την τσάντα της και πυροβόλησε τον μπαμπά».

γιατρός Χαλάνδρι

Ο γιατρός που πυροβολήθηκε στο Χαλάνδρι

«Συνέχεια μας ενοχλούσε, χρόνια. Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια», είπε και πρόσθεσε:

Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της - Γνωστός γιατρός το θύμα

«Έχουμε κάνει τόσα δικαστήρια με αυτή τη γυναίκα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν ελεύθερη. Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την αστυνομία, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι».

Η σύζυγος του οφθαλμίατρου αποκάλυψε ακόμα πως πριν κάποια χρόνια η δράστις είχε ξυλοκοπήσει και την ίδια άσχημα, ενώ είχε αρπάξει και το παιδί και είχαν πάει στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να τις ψάχνει η αστυνομία. 

Σε ερώτηση μάλιστα αν περίμενε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο απάντησε:

«Ναι δυστυχώς την είχα ικανή να φτάσει σε αυτό το σημείο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top