Πυροβολισμός Χαλάνδρι: Πρώην σύντροφος της δράστριας μιλά στο Star

«Της έκανα ασφαλιστικά μέτρα» - Σε καλύτερη κατάσταση ο οφθαλμίατρος

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το παρελθόν της 49χρονης που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι προδίδει μια γυναίκα η οποία ήταν σαν να ζει δύο ζωές. Από τη μία εμφανιζόταν ως μία διανοούμενη εικαστικός που απολάμβανε ταξίδια και χλιδή και από την άλλη ως μια γυναίκα με παραβατική συμπεριφορά και εμμονές.

Χαλάνδρι: Τι είχε πει ο οφθαλμιάτρος σε συνέντευξή του - «Θα σε καταστρέψω»

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η δράστης ήταν εμμονική και είχε δημιουργήσει στο μυαλό της μια δική της πραγματικότητα. Τον τελευταίο καιρό φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα στον γιατρό τα οποία μάλιστα δημοσιοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαλάνδρι: Πήγε να αρπάξει το παιδί, αλλά εκείνο της ξέφυγε

Γ: Να ευχαριστείς τον Θεό που το παιδί είναι σε μένα και ζει μια ζωή φυσιολογική και ήρεμη, γιατί αν ήταν μαζί σου στην κατάσταση που είσαι ούτε να το σκεφτώ δεν τολμάω.

Δ: Πως είμαι; Όταν ζούσε μαζί μου 7 χρόνια και χρειάστηκε να παλεύω να τη σώσω από απόπειρες αρπαγής που τελικά δεν τα κατάφερα, πώς ήταν το παιδί μου;

Χαλάνδρι

Χαλάνδρι: «Της έκανα ασφαλιστικά μέτρα», λέει ο πρώην σύντροφός της στο Star

Ο πρώην σύντροφός της 49χρονης δράστριας μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα. Όπως είπε, η γυναίκα είχε εμμονές και χρειαζόταν ψυχιατρική φροντίδα. Είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν, ενώ όπως αποκάλυψε, είχε επιτεθεί και στον ίδιο.

Χαλάνδρι: Όπλα, μαχαίρια και κάρτες ταρώ είχε μαζί της η δράστης

«Είχε εμμονή πολύ έντονη. Μια εμμονή που έπρεπε να αντιμετωπιστεί ψυχιατρικά και δεν αντιμετωπίστηκε. Είχε νοσηλευτεί στο “Σωτηρία”, αλλά δεν ολοκληρώθηκε η θεραπείας της. Μετά στο “Δαφνί” όπου δε μπόρεσε να ολοκληρωθεί η διαδικασία απ’ ότι ξέρω. Εμένα μου έβγαλε βία, αναγκάστηκα να κάνω κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα να μη με πλησιάζει. Και φόβο είχα και έχω υποστεί και βία με επίθεση με σπρέι πιπεριού μια φορά. Είμαι σοκαρισμένος από αυτήν την κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η ίδια φέρεται να είχε απειλήσει μέχρι και αστυνομικό. Μάλιστα, αντί να ζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό, ζητούσε να τη στηρίξουν σύλλογοι κακοποιημένων γυναικών.

Χαλάνδρι: Αποκαλυπτική μαρτυρία στο Star – «Μου είχε αποκαλύψει την πρόθεσή της να σκοτώσει τον γιατρό»

Μία γυναίκα στην οποία είχε μιλήσει η 49χρονη αποκάλυψε ότι της είχε εκμυστηρευτεί πως σκεφτόταν να σκοτώσει τον γιατρό. Μιλώντας στο Star είπε:

«Είχα μιλήσει πριν 1,5 μήνα με αυτήν, πως δήθεν την είχε αφήσει έγκυο, την είχε βιάσει και πως ζούσε με τον γιατρό και πως κάποια στιγμή θα τον σκότωνε. Μού είχε κάνει βιντεοκλήση στις 29 Οκτωβρίου το βράδυ», είπε.

γιατρός Χαλάνδρι

Ο άτυχος οφθαλμίατρος, θύμα επίθεσης της 49χρονης.

Χαλάνδρι: «Γόνος γνωστής οικογένειας» - Τα διαφορετικά προφίλ της 49χρονης

Η 49χρονη εμφανιζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλά πρόσωπα και ιδιότητες: από τη μια διανοούμενη εικαστικός και από την άλλη μοντέλο που πόζαρε μάλιστα και για περιοδικά. 

Από τη μια υπήκοος Αλβανίας και από την άλλη γόνος γνωστής οικογένειας στην Ελλάδα.

δράστης Χαλάνδρι

Σε ανάρτησή της στο Facebook έγραφε για την καταγωγής της:

Ασπασία Παυλίδου του Αλέξανδρου και της Ελένης. Η τελευταία διάδοχος της θρυλικής βιομηχανίας σοκολατοποιίας Παυλίδου. Απεβίωσε το 1998. Ήταν η βιολογική μητέρα μου.

Ακόμα, έλεγε πως είχε σπουδές στο Μιλάνο και από την άλλη δήλωνε μαθήτρια του Κολεγίου Αθηνών και κάτοικος παλαιού Ψυχικού. 

Όσοι την γνωρίζουν, όμως, υποστηρίζουν πως έμενε χρόνια στην Κεφαλονιά με τον πρώην σύζυγό της.

Της άρεσε η χλιδή και εμφανιζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως… εύπορη με ταξίδια σε Σαχάρα, Κούβα, Ρώμη, Άμπου Ντάμπι και Αίγυπτο. Διέμενε σε ακριβά ξενοδοχεία όπου απολάμβανε σπα και μασάζ και ποτέ δεν παρέλειπε να φωτογραφίζεται.

επίθεση Χαλάνδρι

Χαλάνδρι: Σε καλύτερη κατάσταση ο οφθαλμίατρος

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 68χρόνος οφθαλμίατρος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Γύγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο γιατρός έχει αποσωληνωθεί, έχει επαφή με το περιβάλλον του και η κατάστασή είναι καλύτερη από το μεσημέρι.

Ωστόσο, παραμένει σε ΜΕΘ αφού οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες.

Τα νεότερα στοιχεία για την υγεία του οφθαλμίατρου - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top