Κορωνοϊός: Στο «κόκκινο» πάλι τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Εφιαλτική εφημερία στο Παπαγεωργίου – Εξαντλήθηκαν οι κλίνες ΜΕΘ!     

Σε  δοκιμασία βρίσκονται πάλι τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης λόγω της «έκρηξης» των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη. 

Κορωνοϊός: Σταθερά πολλά κρούσματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Λάρισα

Όπως μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου η βραδιά του Σαββάτου προς την Κυριακή ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη εφημερία. 

42 άτομα που ήταν θετικοί στον κορωνοϊό εισήχθησαν για νοσηλεία, ενώ πάνω από 400 πολίτες προσήλθαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών  φοβούμενοι ότι νοσούν από Covid-19. 

Κορωνοϊός: Υψηλός αριθμός κρουσμάτων και το Σάββατο: 6.393 κρούσματα

H εφημερία ξεκίνησε μάλιστα με τη ΜΕΘ να είναι γεμάτη, καθώς είναι κατειλημμένες από ασθενείς και οι 25 κλίνες, ενώ άλλα 7 άτομα βρίσκονται διασωληνωμένα στη μονάδα ανάνηψης. 

H εικόνα της εφημερίας αναδεικνύει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, ενώ χαρακτηριστικό είναι και στην προηγούμενη βάρδια του ΑΧΕΠΑ έγιναν 30 εισαγωγές για νοσηλεία ατόμων θετικών στον κορωνοϊό.   

Κορωνοϊός: Πέθανε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη- Είχε κάνει μία δόση του εμβολίου

Αν συνεχιστεί πάντως η πίεση στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης από την αύξηση των κρουσμάτων  κορωνοϊού θεωρείται βέβαιο ότι θα αναγκαστούν οι διοικήσεις τους να διαθέσουν κι άλλες κλινικές για τη νοσηλεία ατόμων που πάσχουν από Covid-19            
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top