ΕΔΕ για τους τραυματισμούς πυροσβέστη και φωτορεπόρτερ στα επεισόδια

Ανησυχία για τον πυροσβέστη - Κόπηκε τένοντας του χεριού του

Έρευνα διέταξε η ΓΑΔΑ για τον τραυματισμό του συμβασιούχου πυροσβέστη και ενός φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής.

Επεισόδια Κηφισίας: Τραυματίστηκε πυροσβέστης- Τα νεότερα για την υγεία του

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βάιου Σύρρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο συμβασιούχος πυροσβέστης που τραυματίστηκε όταν έσκασε κοντά στο χέρι του χειροβομβίδα κρότου – λάμψης, υποβλήθηκε και σήμερα σε ένα επίπονο καθαρισμό του τραύματος, αλλά επειδή είναι πολύ βαθύ τραύμα, γίνεται κάτι σαν μικρό χειρουργείο.

τραυματίας πυροσβέστης

Ωστόσο, υπάρχει ανησυχία για έναν τένοντα που σύμφωνα με πληροφορίες έχει κοπεί. Αν αυτό δεν επανέλθει, τότε θα έχει μεγάλη επίπτωση στη δουλειά του, δηλαδή υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσει να αναλάβει και πάλι καθήκοντα στην πρώτη γραμμή ως πυροσβέστης. 

Όσον αφορά τον φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε νερό με πίεση από το υδροβόλο της αστυνομίας τον «Αίαντα», με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Και για τους δύο τραυματισμούς διατάχθηκε έρευνα από την ΓΑΔΑ, για να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες αλλά να καταλογιστούν πιθανές ευθύνες. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top