Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο: Οδηγούσε το ίδιο αυτοκίνητο με τον Mad Clip

«Το αυτοκίνητο μου έσωσε τη ζωή» - Φωτογραφίες από το καταστραμμένο Ι.Χ.

Όλα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο ατύχημα/ «Πρωινό» ANT1 (18/10/21)

Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο Αλέξης ΚούγιαςΟ γνωστός ποινικολόγος κατευθυνόταν προς τη Λάρισα, όταν συνέβη το ατύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το Ι.Χ. να υποστεί τεράστια ζημιά. 

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το τροχαίο που είχε ο Αλέξης Κούγιας 

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, μίλησε στο «Πρωινό» του Αντ1 και εξήγησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του: «Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» είπε χαρακτηριστικά. 

Αλέξης Κούγιας: Βόλτα με τα παιδιά του, Χρήστο και Μάϊρα, στη Γλυφάδα

Από τις φωτογραφίες που προβλήθηκαν, φαίνεται πως το αυτοκίνητο έχει καταστραφεί: «Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Μου έσωσε τη ζωή όμως. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό και στην κατασκευάστρια εταιρεία», είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για το τροχαίο του Αλέξη Κούγια 

Αλέξης Κούγιας τροχαίο

Φωτογραφίες από το τροχαίο ατύχημα του Αλέξη Κούγια

«Το αυτοκίνητο είναι ακριβώς το ίδιο με του Mad Clip. Αν είχε δένδρο ή κολώνα και χτύπαγε πλάγια εκεί δεν έχεις ασφάλεια από αερόσακους. Μπορείς να χάσεις τη ζωή σου» δήλωσε συγκλονισμένος ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top