Αλέξης Κούγιας: Βόλτα με τα παιδιά του, Χρήστο και Μάϊρα, στη Γλυφάδα

Ο γνωστός ποινικολόγος έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του

Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έχει αποκτήσει δυο παιδιά από τον γάμο του με την Εύη Βατίδου! Παρά το γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί καλές σχέσεις σήμερα.

Εύη Βατίδου: Φόρεσε το μπικίνι της και ξεκίνησε τις βουτιές στη θάλασσα

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του, Χρήστο και Μάϊρα.

Αλέξης Κούγιας: Βόλτα με τα παιδιά του, Χρήστο και Μάϊρα, στη Γλυφάδα

Ο γνωστός ποινικολόγος την περασμένη πήγε βόλτα στη Γλυφάδα με τον 19χρονο γιο του και τη 16χρονη κόρη του και το απόλαυσε!

Ο Αλέξης Κούγιας με τα παιδιά του, Χρήστο και Μάϊρα

Ντυμένοι casual και δείχνοντας ιδιαίτερα ευδιάθετοι έκαναν τη βόλτα τους και ήπιαν τον καφέ τους στα νότια προάστια. Μάλιστα, η 16χρονη Μάϊρα δεν έκρυβε την αδυναμία στον μπαμπά της, τον οποίο αγκάλιαζε συχνά.

Αλέξης Κούγιας: Με τα παιδιά του, Χρήστο και Μάϊρα

Αλέξης Κούγιας: Με τα παιδιά του, Χρήστο και Μάϊρα, στη Γλυφάδα

«Ο γιος μου πέρασε φέτος στη Νομική Αθηνών, ελπίζω και η κόρη μου να έρθει στο γραφείο. Στον γάμο μου ίσως έφταιγα περισσότερο στη λήξη του. Είναι δύσκολη η συζυγική ζωή. Είπα στην πρώην σύζυγό μου να χωρίσουμε καθώς τρώγαμε στη Μύκονο. Είχαμε ακραία αντιδικία για πολλά χρόνια, ζητούσε τη μισή μου περιουσία. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι τα παιδιά μου δεν άκουσαν ποτέ κακή κουβέντα από εμένα για τη σύζυγό μου» είχε πει με μεγάλη ειλικρίνια πριν από μερικούς μήνες στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day ο Αλέξης Κούγιας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top