Βιομηχανία απάτης αντιεμβολιαστών: Τουλάχιστον επτά προφίλ στο μικροσκόπιο

Στον εισαγγελέα το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος  για τον εντοπισμό των επιτήδειων που έχουν διεισδύσει σε σελίδες και προφίλ αντιεμβολιαστών και εκμεταλλεύονται τον φόβο, την ανασφάλεια και την άγνοια όσων διστάζουν ακόμα να εμβολιαστούν. 

Αντιεμβολιαστές: Δύο φόρουμ στο μικροσκόπιο των αρχών

Ήδη έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον επτά κλειστές ομάδες και προφίλ στα social media, ενώ κάποιες είναι και εταιρείες. Από αυτές κάποιες καλούν σε… ανυπακοή και κάποιες άλλες προτρέπουν στην κατάθεση μηνύσεων, αλλά και σε άλλες νομικές πράξεις φυσικά με το αζημίωτο

Ο φάκελος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με τα προφίλ και τις σελίδες αυτές θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα

Τάζουν ασυλία στους αντιεμβολιαστές από τα μέτρα με το αζημίωτο

Συγκεκριμένα, αύριο Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθούν τα πορίσματα της έρευνας σχετικά με τις περιπτώσεις στο διαδίκτυο και στα social media που παραβιάζουν τη νομοθεσία σχετικά με τη δημόσια ασφάλεια και τη δημόσια υγεία. 

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα υπάρξουν πειθαρχικές διαδικασίες για τους δικηγόρους που χειρίζονται υποθέσεις αρνητών της πανδημίας και αντιεμβολιαστών. 

H Άκρα Δεξιά αντεπιτίθεται «αγκαλιά» με αντιεμβολιαστές

Καλεί μάλιστα τις δικαστικές και εν γένει δημόσιες αρχές να γνωστοποιούν στους δικηγορικούς συλλόγους τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους για την πειθαρχική διερεύνηση συμπεριφορών δικηγόρων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top