Τάζουν ασυλία στους αντιεμβολιαστές από τα μέτρα με το αζημίωτο

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για έρευνα σε σελίδες στο διαδίκτυο

Ολόκληρη φάμπρικα εξαπάτησης πολιτών έχουν στήσει επιτήδειοι, οι οποίοι τάζουν σε αντιεμβολιαστές πλήρη ασυλία και κάλυψη από τα μέτρα κατά του κορωνοϊού φυσικά με το αζημίωτο. 

H Άκρα Δεξιά αντεπιτίθεται «αγκαλιά» με αντιεμβολιαστές

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, αντιεμβολιαστής ακούγεται να προσπαθεί να πείσει πολίτη να του δώσει χρήματα για να αποκτήσει αυτή τη δήθεν ασυλία. Τα χρήματα τα ζητά για να αναλάβει τη διαβίβαση εγγράφων προς διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου, στα οποία θα αναφέρεται πως ο πολίτης δεν αναγνωρίζει την «κυριαρχία» του Δημοσίου και τις αποφάσεις του σε ζητήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία, στις οποίες εντάσσονται και τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού

Ο αντιεμβολιαστής ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο ηχητικό ντοκούμεντο:

Πόσοι είναι τελικά οι ανεμβολίαστοι στην Ελλάδα

«Απλώς οι άθλιοι άλλα μας λένε εμάς εδώ στις τηλεοράσεις, προσπαθούν με το ζόρι να μας βάλουν ας πούμε μέσα σε μια ζωή ηλίθια και στην Ευρώπη πήγαν και ψήφισαν πριν από 3 μήνες ότι η ζωή είναι έτσι, είναι ωραία και ότι δεν θα μας υποχρεώσουν να βάλουμε μάσκα ή να κάνουμε το εμβόλιο υποχρεωτικά. Το καταλαβαίνεις; Είναι πολύ απλό.

Έγκυρος και έγκριτος νομικός που γνωρίζει νομική θα σου πει ότι με αυτό εδώ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, ίσα-ίσα που μπορείς να τους κάνεις και μήνυση στην Ευρώπη και να τους πεις εδώ με δουλεύουν.

«Εμβόλιο σε συνεννόηση με τους πνευματικούς» - Iερείς κατά των εμβολιασμών

Ο δικαστικός επιμελητής για σένα, για το δικό σου όνομα, θα πάει και θα κάνει 40 ως 60 επιδόσεις, κάθε μία είναι περίπου 44 ευρώ. 44 ευρώ επί 40 ως 60 φορές κάνουν πόσο δεν ξέρω 4Χ4=16 ,1.700 ως 3.000 ευρώ, ένα ποσό, το οποίο ο καθένας μεμονωμένα δεν μπορεί να το κάνει οπότε αυτό το πράγμα, το μοιράζουν 100 άτομα, 120, 130 βγαίνει μέσο όρο 30 ευρώ, 25 ευρώ ή 20 ευρώ κοκ. Είναι ένα επιχείρημα αυτό ό,τι κοίταξε, θα το κάνουν πολλοί μαζί ταυτόχρονα και μοιράζουν το κόστος και το κόστος για να βγει περίπου στα 20 ευρώ είναι αυτά τα χρήματα, 2.500-3.000 τα οποία τα μοιράζονται 150 άτομα και βγαίνει περίπου ένα 20αρικο, κάπως έτσι το εννοούν οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν αυτό το πράγμα.

Είναι μια προσπάθεια να τους πούμε ότι αυτό που λένε είναι μια βλακεία και μισή δεν τους κάνουμε κάτι, λέμε απλά ότι είστε λίγοι και ότι αυτά που λέτε είναι ηλίθια.

Αντιεμβολιάστρια: «Ψάχνω λαμόγιο γιατρό να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό»

Εγώ μέσα στο κορμί μου βάζω ότι θέλω, δεν υπάρχει περίπτωση να μου επιβάλλει κάποιος άλλος τι θα βάλω μέσα στο κορμί μου τι να βάλω. Είναι δυνατόν, τι συζητάμε τώρα τα αυτονόητα;»

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Εντολή Θεοδωρικάκου για έρευνα σε ιστοσελίδες αντιεμβολιαστών

Μετά από όσα προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έδωσε εντολή στον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βασίλη Παπακώστα, να διερευνήσει αμέσως την προέλευση και την ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία και ειδικότερα κατά του εμβολιασμού, στην ασφάλεια και στο κράτος.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τα σχετικά στοιχεία θα διαβιβαστούν στη Δικαιοσύνη για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν ποινικών αδικημάτων και άσκησης των προβλεπόμενων κατά νόμο ενεργειών.

Μάλιστα, έχει ήδη δώσει σχετική εντολή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να εντοπιστούν οι κάτοχοι ιστοσελίδων και οι διαχειριστές σελίδων που «συντηρούν» το κίνημα των αντιεμβολιαστών και παρακινούν πολίτες να μην τηρούν τα μέτρα προστασίας για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top