Αντιεμβολιάστρια: «Ψάχνω λαμόγιο γιατρό να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό»

Σοκάρει η κυνική της ομολογία

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει αυστηριοποιήσει τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους για να τους πιέσει ώστε να εμβολιαστούν, αλλά φαίνεται πως αρκετοί από αυτούς είναι ανένδοτοι και αποφασισμένοι να μην υποκύψουν στις πιέσεις. 

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιους θα αφορά και από πότε

Τόσο αποφασισμένοι που δε διστάζουν να πουν ακόμα και δημόσια ότι σκοπεύουν να πληρώσουν για να αποκτήσουν ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Φανατική αντιεμβολιάστρια που μίλησε στον ΣΚΑΪ παραδέχθηκε ότι ψάχνει γιατρό για να της χορηγήσει το πλαστό πιστοποιητικό. 

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Πρόστιμο 5.000 ευρώ για «μαϊμού» πιστοποιητικά

«Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά», παραδέχθηκε κυνικά.

«Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Έχω πάρει τηλέφωνα, τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν» πρόσθεσε.

Καρδίτσα: Πώς αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τους μαϊμού εμβολιασμούς

Αναγνώρισε επίσης ότι αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο, αλλά και παράνομο και ότι έχει πλαστά rapid test με τα οποία κυκλοφορεί ελεύθερα. 

«Στην π…ιά απαντάς με π…ιά. Έχω αρνητικά τεστ από rapid test και υπάρχει μία φόρμουλα στην οποία βγάζεις την ημερομηνία, βάζεις το πού έγινε το τεστ και κυκλοφορείς ελεύθερα» είπε αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top