Φολέγανδρος: «Δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανα» - Τι ισχυρίστηκε ο 30χρονος

Αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη καταθέτει ο συνήγορος του

Τι ισχυρίστηκε ο 30χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς. / Ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ούτε μια «συγνώμη» δεν ζήτησε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς βγαίνοντας σήμερα το πρωί από τον ανακριτή Νάξου. Πολίτες τον αποδοκίμασαν για ακόμη μία φορά, την ώρα που ψέλλιζε «συλλυπητήρια» στην οικογένεια της κοπέλας που σκότωσε.

Φολέγανδρος: «Αλήτη, δεν ντρέπεσαι;» - «Συλλυπητήρια» ψέλλισε ο 30χρονος

Στις καταθέσεις του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Φολεγάνδρου περιέγραψε καρέ καρέ τι έγινε την ημέρα του στυγερού εγκλήματος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 30χρονος έδωσε στην αστυνομία δυο καταθέσεις.

Φολέγανδρος: «Ο 30χρονος απομόνωνε τη Γαρυφαλλιά λόγω ζήλειας»

Φολέγανδρος έγκλημα

 

Φολέγανδρος: Τι ισχυρίστηκε στις καταθέσεις του ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

O 30χρονος ισχυρίστηκε ότι με τη Γαρυφαλλιά τον τελευταίο καιρό και κυρίως μετά την καραντίνα δεν τα πήγαιναν καλά. Αυτό το ταξίδι στην Φολέγανδρο, όπως ισχυρίστηκε, ήταν μια ύστατη προσπάθεια να μη χωρίσουν.

 

δολοφόνος Γαρυφαλλιάς

Ο 30χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς. / intime

Στο νησί έφθασαν την Τρίτη 13 Ιουλίου. Την μοιραία μέρα έκαναν μπάνιο στη θάλασσα στην περιοχή της Λυγαριάς. Ενώ πήραν τον δρόμο της επιστροφής χάθηκαν και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς. Όπως ισχυρίστηκε ο 30χρονος, ο ίδιος έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου. Ο καυγάς πήρε μεγάλες διαστάσεις και στη συνέχεια την έσπρωξε στη θάλασσα. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι κατέβηκε για να τη βγάλει από τη θάλασσα.

Φολέγανδρος: Έχασαν τον δρόμο, «χάλασε η φάση» και τη σκότωσε

Μπήκα στο νερό για να τη βγάλω. Προσπάθησα να της κάνω ανάνηψη με όσες γνώσεις διέθετα. Τότε κατάλαβα ότι η Γαρυφαλλιά ήταν νεκρή. Τρελάθηκα, δεν ήξερα τι να κάνω. Την παράτησα και έφυγα. 

Ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος για πρώτη φορά φέρεται να ζήτησε συγνώμη στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, λέγοντας:

Ζητώ συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Το έχω μετανιώσει και δεν έχω καταλάβει γιατί το έκανα.

Επίσης, και στις δυο καταθέσεις του, ο 30χρονος υποστήριξε ότι δεν την χτύπησε πριν τη σπρώξει στη θάλασσα. Ωστόσο, ο μώλωπας στο μάτι της Γαρυφαλλιάς τον διαψεύδει. Στο «μικροσκόπιο» του ιατροδικαστή είναι και ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι της, αλλά και το DNA που βρέθηκε στα νύχια της. Αν αποδειχθεί ότι ανήκει στο δράστη σήμαινε ότι η 26χρονη πάλεψε για να σωθεί .

Ο 30χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Φολέγανδρος Γαρυφαλλιά

Φολέγανδρος έγκλημα: Θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς;

Ο δικηγόρος του 30χρονου Γιάννης Βλάχος δήλωσε σήμερα πως έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του νεαρού να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στον Αντ1,ο δικηγόρος ανέφερε ότι θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη, υποστηρίζοντας πως υπάρχει ιστορικό διάγνωσης ψυχικής ασθένειας, για την οποία ο πελάτης του ελάμβανε αγωγή, την οποία είχε πλέον διακόψει.
 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top