Φολέγανδρος: «Ο 30χρονος απομόνωνε τη Γαρυφαλλιά λόγω ζήλειας»

Είχε μαζέψει όλα της τα ρούχα. Πιθανόν να ήθελε να φύγει από το νησί

Λίγο πριν οδηγηθεί στον ανακριτή ο 30χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 26χρονη σύντροφό του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο, μαρτυρίες ανθρώπων που τους είδαν στο νησί μιλούν για έναν άνθρωπο που ήθελε να απομονώνει τη Γαρυφαλλιά από τους άλλους. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου, κοντά στο σημείο που έκανε ελεύθερο camping το ζευγάρι, χαρακτήρισε τον 30χρονο εξαιρετικά απόμακρο, σε αντίθεση με τη Γαρυφαλλιά που ήταν πάρα πολύ χαρούμενη και κοινωνική. 

Φολέγανδρος: Πάλεψε για να ξεφύγει η Γαρυφαλλιά; - Στον ανακριτή ο 30χρονος

«Έρχονταν το πρωί για να πάρουν έναν καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Την έπαιρνε γρήγορα. Την παρακάλαγα να κάτσει να τα πούμε και μου έλεγε ότι ο 30χρονος ήθελε να περπατήσει για να δει το νησί. Του έλεγα ότι πρέπει να χαλαρώσει λίγο γιατί κάνει διακοπές, αλλά ήταν πολύ μαγκωμένος. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιον άνθρωπο εδώ», είπε. 

30χρονος Φολέγανδρος

Στη σκηνή  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φάρμακα που έπαιρνε ο 30χρονος, τον οποίο κάτοικοι της Φολέγανδρου χαρακτηρίζουν απόμακρο

Φολέγανδρος: «Τους έριξες όλους στα βράχια» - Συγκλόνισε ο επικήδειος

Σε ερώτηση μάλιστα αν είχε καταλάβει να ζηλεύει την 26χρονη, η γυναίκα απάντησε:

«Ζήλευε, εγώ πιστεύω ότι ζήλευε γιατί όταν τα παιδιά του μαγαζιού της μιλάγανε εκείνος την έπαιρνε και έφευγε. Δεν άφηνε περιθώριο να της μιλήσεις».

Η γυναίκα αποκάλυψε και τον τελευταίο διάλογο που είχε με τον 30χρονο πριν φύγουν από το camping για την πεζοπορία που έμελλε να είναι μοιραία για τη Γαρυφαλλιά. 

«Του λέω "μήπως δεν σου αρέσει το νησί, μήπως θέλεις να κάνεις κάτι άλλο" και μου λέει "με κατάλαβες ε". ..Του λέω "πρέπει να ηρεμήσεις, να κάνετε ένα μπάνιο στη θάλασσα, να πιείτε ένα καφέ ήρεμα".... Ε έφυγαν και δεν ξαναήρθαν ποτέ», είπε.

Το ζευγάρι έφυγε από το μαγαζί στις 12:30 από εκείνη τη στιγμή και μέχρι τις 16:30 που βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά στην θαλάσσια περιοχή στη Λυγαριά είναι άγνωστο το τι διαδραματίστηκε.
 

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά είχε μαζέψει όλα της τα ρούχα

Οι έρευνες γύρω από τις συνθήκες της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς συνεχίζονται. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν μέσα από τη σκηνή, που είχε στήσει το ζευγάρι, τα ρούχα του 30χρονου και μία σακούλα με φάρμακα, ενώ εξετάζουν την αγωγή που έπαιρνε τους τελευταίους μήνες. 

Φολέγανδρος: Θρήνος στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μέσα στη σκηνή δε βρέθηκε ούτε ένα προσωπικό αντικείμενο της Γαρυφαλλιάς, εκτός των γυαλιών της και των φακών επαφής της. 

η Γαρυφαλλιά

Η 26χρονη πιθανόν να είχε μαζέψει τα ρούχα της για να φύγει από το νησί

Οι γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα - Από τη Ζωή στη Γαρυφαλλιά

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το ενδεχόμενο η 26χρονη να ήθελε να τον «εγκαταλείψει» και να φύγει από το νησί, λόγω των συχνών καβγάδων. Αυτό που τους οδηγεί σε αυτή την εκτίμηση είναι ότι η κοπέλα είχε πάρει μαζί της όλα τα ρούχα της από το σημείο όπου είχαν στήσει τη σκηνή τους.

Φολέγανδρος: Έχασαν τον δρόμο, «χάλασε η φάση» και τη σκότωσε

Φολέγανδρος: Πιθανόν να ξυλοκόπησε την 26χρονη

Εξετάζεται ακόμα το ενδεχόμενο ο 30χρονος να είχε ξυλοκοπήσει την Γαρυφαλλιά πριν τη ρίξει από τα βράχια στη θάλασσα, καθώς στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται πως η κοπέλα είχε τραύματα που δε συνάδουν με όσα έχει πει ο 30χρονος στην κατάθεσή του. 

Συγκεκριμένα είχε έναν μώλωπα στο μάτι και θλαστικά τραύματα στο χέρια, τα πόδια και την πλάτη. Τα τραύματα αυτά, βέβαια, ούτε αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ούτε και το επιβεβαιώνουν προς στιγμή, καθώς υπάρχει μια πτώση από μεγάλο ύψος και πάνω σε βράχια στα οποία έχει προσκρούσει η άτυχη Γαρυφαλλιά μέχρι να καταλήξει στο νερό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top