Φολέγανδρος: «Αλήτη, δεν ντρέπεσαι;» - «Συλλυπητήρια» ψέλλισε ο 30χρονος

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί - Τι δήλωσε ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος

Δείτε το ρεπορτάζ της Πόπης Αλιμπέρτη στο μεσημεριανό δελτίο του Star

Νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 30χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε την 26χρονη σύντροφό του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο

Ο 30χρονος Φολέγανδρος

«Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς» είπε ο δολοφόνος της

Λίγο μετά τις 10:00 ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο γραφείο του ανακριτή στο Πρωτοδικείο Νάξου με σκυμμένο το κεφάλι. Ενώπιόν του ομολόγησε ότι είναι ο υπαίτιος για τον θάνατο της Γαρυφαλλιάς, επαναλαμβάνοντας ότι ήταν η… «κακιά στιγμή».

Γαρυφαλλιά Φολέγανδρος

Η 26χρονη που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο

Φολέγανδρος: «Ο 30χρονος απομόνωνε τη Γαρυφαλλιά λόγω ζήλειας»

Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς», εξοργίζοντας το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο και του φώναζε «Αλήτη, δεν ντρέπεσαι».

Φολέγανδρος: Έχασαν τον δρόμο, «χάλασε η φάση» και τη σκότωσε

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος, δήλωσε πως έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και πρόσθεσε πως οι γονείς του δράστη βρίσκονται στο νησί και είναι συντετριμμένοι. 

Φολέγανδρος δολοφόνος

Ο 30χρονος πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί

Σε ερώτηση για το αν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση, απέφυγε να απάντησει, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τον οδήγησαν στη δολοφονία της 26χρονης. 

Δείτε στο βίντεο τη δήλωση του δικηγόρου του 30χρονου, Γιάννη Βλάχου, για τη δολοφονία στη Φολέγανδρο: 

Φολέγανδρος: Ξυλοκοπήθηκε η Γαρυφαλλιά πριν πέσει από τα βράχια

Χαρακτήρισε την υπόθεση τραγική «με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο» και πρόσθεσε πως «η αλήθεια είναι κάθαρση για τον δράστη και δικαίωση για τη μνήμη του θύματος».

Φολέγναδρος δολοφονίας

Στον ανακριτή ο 30χρονος επέμεινε ότι ήταν «η κακιά στιγμή»

Αυτή η δήλωση του κ. Βλάχου προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου της οικογένειας του θύματος, Αλέξη Κούγια, ο οποίος σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, μεταξύ άλλων, αναφέρει: 

Φολέγανδρος: «Τους έριξες όλους στα βράχια» - Συγκλόνισε ο επικήδειος

«Ο δικηγόρος του 30χρονου ψυχρού εκτελεστή (ο οποίος μετά το έγκλημα, αντί να ειδοποιήσει την αστυνομία, εξαφανίστηκε επί 28 ώρες, επικοινωνώντας προφανώς με τον δικηγόρο του και τους συγγενείς του) προσπαθώντας να παραπλανήσει Εισαγγελείς, Δικαστές και τους ενόρκους που θα συμμετάσχουν στη δίκη του στο Δικαστήριο στις Κυκλάδες, τον εμφανίζει ως ψυχοπαθητική προσωπικότητα, για να έχει ευμενή ποινική μεταχείριση, μη σεβόμενος τον πόνο και την αγανάκτηση της οικογένειας για την αδιανόητη απώλεια αυτού του υπέροχου πλάσματος, αλλά και την ελληνική κοινωνία που έχει τρομοκρατηθεί από την πράξη του εντολέα του και έχει εκμανεί εις βάρος του για τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα».

Φολέγανδρος: Πάλεψε για να ξεφύγει η Γαρυφαλλιά; - Στον ανακριτή ο 30χρονος

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση αναφέρουν πως το θύμα, πριν βρεθεί στο κενό δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top