Ηλιούπολη: H οικογένεια του αστυνομικού θέλει την επιμέλεια της κόρης του

Τι καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου

Για εμπλοκή της 9χρονης κόρης του αστυνομικού στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη κάνει λόγο η συνήγορος της πρώην συζύγου του 39χρονου. Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος Ελισσάβετ Τσέρτου, ο προφυλακισμένος αστυνομικός διέταξε να μη φτάσει το παιδί στη μητέρα του και μαθευτούν όσα κρύβουν ο ίδιος και το οικείο περιβάλλον του.

Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία κατά του αστυνομικού- Την πίεζε να εκδίδεται

Η συνήγορος της πρώην συζύγου του 39χρονου αστυνομικού υποστηρίζει ακόμα ότι η οικογένειά του θα ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού. Υπενθυμίζεται ότι η κ.Τσέρτου είχε κάνει γνωστό ότι ο αστυνομικός είχε εξαναγκάσει την πρώην σύζυγό του να του δώσει την επιμέλεια της κόρης τους «με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής».

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός είχε πάρει την επιμέλεια της 9χρονης με τη βία

Χθες, η αστυνομία δημοσίευσε τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 39χρονου, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή σε κύκλωμα trafficking , αλλά και 13 ακόμα κακουργήματα.

Ο 39χρονος αστυνομικός έχει προφυλακιστεί - φωτογραφία Eurokinissi

Ο 39χρονος αστυνομικός έχει προφυλακιστεί - φωτογραφία Eurokinissi

Ολόκληρη η ανακοίνωση της δικηγόρου της πρώην συζύγου του αστυνομικού

«O αστυνομικός δεν άργησε να θέσει το νέο του σχέδιο σε εφαρμογή όντας κρατούμενος. Λυτούς και δεμένους “διέταξε” για άλλη μια φορά ώστε να μη φτάσει στα χέρια της μητέρας το παιδί και να “λάμψει” η αλήθεια προφανώς για όσα κρύβουν τόσο ο ίδιος, όσο και το οικείο περιβάλλον του σχετικά με την εμπλοκή του ανήλικου τέκνου στην υπόθεση της 19χρονης κακοποιημένης κοπέλας. 

Την «πόρτα κλειστή» βρίσκει η μητέρα για άλλη μια φορά αφού της δήλωσαν επίσημα οι γονείς και ο αδερφός του κρατούμενου πως θα καταθέσουν άμεσα νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας, με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει! Οι συγγενείς του αστυνομικού προσπαθούν να κρατήσουν το στόμα του παιδιού κλειστό και να το καθοδηγήσουν ώστε να συμμετέχει σαν «νέο θύμα» στο νέο τους «παιχνίδι» κρατώντας το μακρυά από την μητέρα. Εν τέλει, τι έχει γίνει; ο αστυνομικός παραβίασε την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων περί ανάθεσης της επιμέλειας και παράτησε το ανήλικο τέκνο στους γονείς του ή η 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα συμμετείχε στην ανατροφή του ανήλικου τέκνου του και ζούσαν σαν οικογένεια μέσα στο σπίτι, όπως ο ίδιος δηλώνει επίσημα στο απολογητικό του υπόμνημα ενώπιον των Αρχών; 

Ο πατέρας προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει ακατάλληλη την μητέρα αυτή την φορά μέσω των συγγενών του και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το ανήλικο τέκνο, επηρεάζοντας το με τους ανθρώπους που είχε κοντά του. Γιατί άραγε δεν θέλουν να φτάσει ποτέ το παιδί στην μητέρα και το καθοδηγούν στην αντίθετη πλευρά; Μήπως για να μην ακουστεί η γνώμη του για όσα έζησε στο σπίτι κολαστήριο στην Ηλιούπολη μαζί με την 19χρονη κοπέλα;

Ξανά τονίζουμε πως τόσο η ίδια η 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα όσο και ο κρατούμενος δήλωσαν επίσημα πως είχαν κοινή διαμονή με το ανήλικο τέκνο στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη αντίθετα από όσα ισχυρίζονται σήμερα οι συγγενείς του. Περιμένουμε δικαίωση». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top