Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός είχε πάρει την επιμέλεια της 9χρονης με τη βία

Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του μιλά για το σπίτι - «κολαστήριο»

Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του αστυνομικού μιλά για το σπίτι - «κολαστήριο» στην Ηλιούπολη, όπου ζούσε η 9χρονη μαζί με τον πατέρα της. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη, που δραπέτευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο από το σπίτι που την εξέδιδε αστυνομικός. 

Ο 39χρονος κατηγορείται για εμπλοκή σε κύκλωμα trafficking, ενώ φέρεται να είχε βιαιοπραγήσει έναντι της πρώην συντρόφου του, προκειμένου να λάβει την αποκλειστική επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους. 

Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία κατά του αστυνομικού- Την πίεζε να εκδίδεται

Μετά την καταγγελία της 19χρονης στην αστυνομία, η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού θα διεκδικήσει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης της. Μάλιστα, η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του αστυνομικού μίλησε σε σημερινή πρωινή εκπομπή του MEGA, τονίζοντας πως δεν μπορεί να είναι σίγουρα για όσα έχει ζήσει το παιδί μέσα στο «κολαστήριο» της Ηλιούπολης. 

Ηλιούπολη αστυνομικός

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός φτάνει στον ανακριτή μετά την καταγγελία της 19χρονης/ eurokinissi

Αρχικά, η δικηγόρος, Ελισάβετ Τσέρτου, ξεκαθάρισε πως η εντολέας της δεν της επιτρέπει να μιλήσει δημόσια για τα όσα έχει ζήσει η ίδια από τον αστυνομικό, ενώ τόνισε πως δεν έχει δει ακόμα το παιδί της. 

«Καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να ανατεθεί επίσημα η επιμέλεια στην μητέρα» δήλωσε σήμερα το πρωί. 
Η ίδια τόνισε πως ο αστυνομικός πάντα προκαλούσε πρόβλημα στην επικοινωνία της 9χρονης με την μητέρα της. 

Ηλιούπολη: Συνελήφθη ένα ακόμη άτομο για την υπόθεση της 19χρονης

«Αυτό το διαμέρισμα είναι κολαστήριο εδώ και χρόνια. Ξέρω με κάθε λεπτομέρεια τι γινόταν στο διαμέρισμα και γενικότερα τις ασχολίες του αστυνομικού. Ταύτισα την κοινή διαμονή του ανήλικου τέκνου με όσα έζησε η 19χρονη. Είναι λεπτό το ζήτημα. Δεν γνωρίζω εάν το 9χρονο βρισκόταν θεατής σε στιγμές βιασμού ή απειλών, ξυλοδαρμών. Ωστόσο πιθανολογώ, ότι ενδεχομένως, το παιδί μπορεί να είχε επαφή με όλα αυτά» υπογράμμισε η Ελισάβετ Τσέρτου.

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Ξεκαθάρισε πως μαζί με την πρώην σύντροφο του αστυνομικού θα ζητήσουν να περάσει από ιατροδικαστική εξέταση η 9χρονη κόρη της, καθώς δεν μπορούν να ξέρουν το τι έχει ζήσει το παιδί. 

«Η εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με την πορνεία, ούτε με ροζ βίντεο, όπως γράφτηκε στον Τύπο. Ούτε την εξέδιδε ποτέ (ενν. ο κατηγορούμενος αστυνομικός). Είναι ικανότατη μητέρα να αναλάβει το κοριτσάκι και να το μεγαλώσει όπως πρέπει» είπε καταλήγοντας η Ελισάβετ Τσέρτου. 

Ο αστυνομικός κατηγορείται για 14 κακουργήματα, μεταξύ των οποίων βιασμό και απόπειρα εμπορίας ανθρώπου. Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να καταθέσουν όλες οι κοπέλες που βρέθηκαν να εκδίδονται εξαναγκαστικά μέσα στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top