Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία κατά του αστυνομικού- Την πίεζε να εκδίδεται

Τι κατέθεσε επίσημα στις αρχές

Μία γυναίκα κατέθεσε επίσημα στις αρχές εις βάρος του 39χρονου αστυνομικού- ρεπορτάζ ΕΡΤ

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 39χρονου αστυνομικού που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη 19χρονη στην Ηλιούπολη και την εξέδιδε. 

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, μία γυναίκα εμφανίστηκε στην αστυνομία και κατέθεσε σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί. Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση που δε σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη συνήγορο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία σε βάρος του 39χρονου.

Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα - Aποκαλύψεις για 10 «αιχμάλωτες»

Ο 39χρονος αστυνομικός κατά την έξοδό του από τον ανακριτή - φωτογραφία Eurokinissi

Ο 39χρονος αστυνομικός κατά την έξοδό του από τον ανακριτή - φωτογραφία Eurokinissi

Η γυναίκα κατέθεσε επίσημα στις αρχές ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με την καταγγελία της, την πολιορκούσε για καιρό, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει προκειμένου να την εκμεταλλευτεί, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Η ίδια υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε στις πιέσεις και βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τον 39χρονο.

Ηλιούπολη: Συνελήφθη ένα ακόμη άτομο για την υπόθεση της 19χρονης

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα. Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Ηλιούπολη: Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού ζούσε στο ίδιο σπίτι με τη 19χρονη

Νωρίτερα, σήμερα η δικηγόρος της συζύγου του 39χρονου έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως η εντολέας της έχει πέσει θύμα του και πως εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια της κόρης τους. Το 9χρονο κορίτσι έμενε στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, όπου ήταν αιχμάλωτη και η 19χρονη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top