Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε τη 19χρονη

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του 39χρονου

Ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήεων του Star σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση κυκλώματος trafficking στην Ηλιούπολη/ 16/7/21

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 39χρονου αστυνομικού από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή σε κύκλωμα trafficking , αλλά και 13 ακόμα κακουργήματα. Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου δίνονται στη δημοσιότητα με εντολή εισαγγελέα.  

Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία κατά του αστυνομικού- Την πίεζε να εκδίδεται

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμή της δημοσιοποίησης. 

Ηλιούπολη: Απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα - Aποκαλύψεις για 10 «αιχμάλωτες»

Ηλιούπολη: Η 19χρονη δραπέτευσε και έριξε «φως» στο «κολαστήριο» του αστυνομικού

Το κύκλωμα ξεσκεπάστηκε, όταν το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια 19χρονη κοπέλα δραπέτευσε από το διαμέρισμα του δράστη στην Ηλιούπολη, ο οποίος φέρεται να την εξέδιδε με τη βία και να την υποχρέωνε να συμμετέχει σε ροζ βίντεο. 

Ηλιούπολη: Η 9χρονη κόρη του αστυνομικού ζούσε στο ίδιο σπίτι με τη 19χρονη

Όπως κατήγγειλε η 19χρονη, ο αστυνομικός την κρατούσε αιχμάλωτη, τη βίαζε, την ανάγκαζε να έρχεται σε επαφή με «πελάτες» και τη χτυπούσε. Η ίδια ανέφερε πως την πίεζε να κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ την απειλούσε πως θα την σκοτώσει και θα κάνει κακό στην οικογένειά της, αν δεν υπάκουε σε εκείνον. 

Ηλιούπολη: Οργανωμένο κύκλωμα trafficking βλέπουν οι δικηγόροι της 19χρονης

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 19χρονης, τουλάχιστον άλλες 10 κοπέλες έχουν βρεθεί αιχμάλωτες του αστυνομικού μέσα στο διαμέρισμα «κολαστήριο» της Ηλιούπολης, ενώ έχει ήδη συλληφθεί και ένας συνεργός του 39χρονου, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top