Πανελλήνιες: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων

Πώς θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα οι υποψήφιοι

Με μήνυμα στο κινητό ενημερώθηκαν για τις βαθμολογίες τους οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων 2021. / βίντεο: μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (9/7)

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή,  οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2021 και οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Πανελλήνιες: Τα στατιστικά των βαθμολογιών - Οι εκτιμήσεις για τις βάσεις

Οι υποψήφιοι  μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους στην ειδική εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Βάσεις 2021: Σε ποιες σχολές αναμένεται άνοδος - Οι πρώτες εκτιμήσεις

Για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι λαμβάνουν τη βαθμολογία τους και για τα ειδικά μαθήματα με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν προηγουμένως εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

Πανελλήνιες 2021: Εκτός ΑΕΙ 25.000 μαθητές - Πώς θα κινηθούν οι βάσεις

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των δύο νέων Μουσικών μαθημάτων και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Το υπουργείο Παιδείας σημειώνει στην ανακοίνωσή του, ότι η ειδική εφαρμογή για τους υποψήφιους των Πανελληνίων 2021 αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης, με πρωτοβουλία των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top