Οι καλύτερες παραλίες της Αττικής για παιδιά

Καθαρά και ρηχά νερά για την ασφάλεια των μικρών κολυμβητών

παραλία
Δείτε στο βίντεο το σποτ για τον τουρισμό 2021

Όσοι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν φέτος ή προτιμούν κοντινές αποδράσεις, τι καλύτερο από μονοήμερες εξορμήσεις σε παραλίες της Αττικής;

Οι καλύτερες παραλίες της Αττικής - Καθαρά νερά και κοντά στην Αθήνα!

Υπάρχουν παραλίες που ενδείκνυνται για παιδιά, οι οποίες είναι καθαρές, με βότσαλο ή αμμώδεις και παράλληλα είναι ασφαλείς για τους μικρούς κολυμβητές χωρίς επικίνδυνα βράχια ή νερά που βαθαίνουν απότομα. 

Οι καθαρές παραλίες που είναι μια «ανάσα» από την Αττική

Παραλία Ψάθας

Η Ψάθα βρίσκεται στον Κορινθιακό κόλπο. Πρόκειται για μια μεγάλη παραλία με βότσαλα. Έχει άπλετο χώρο για να στήσετε την ομπρέλα σας αλλά και σημεία όπου η παραλία είναι οργανωμένη, ώστε να καθίσετε σε κάποια ξαπλώστρα. Τόσο τα παιδιά όσο κι εσείς θα την απολαύσετε, γιατί είναι και καθαρή αλλά και συνήθως δεν πιάνει κύμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucas (@lucas.el.badry)


Παραλία Σχινιά

παραλία Σχινιά- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

παραλία Σχινιά- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η παραλία του Σχινιά στη βορειοανατολική Αττική είναι επίσης μια καλή επιλογή για οικογένεια με παιδιά. Πρόκεται για μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Αττικής, είναι αμμώδης ενώ εκεί υπάρχει και ένα από τα μεγαλύτερα δάση κουκουναριάς στην Ελλάδα. Υπάρχει άπλετος χώρος για να παίξουν τα παιδιά στην άμμο, να στήσετε την ομπρέλα σας, να απολαύσετε τη δροσιά των δέντρων ή τον ήλιο. Υπάρχουν σημεία όπου είναι οργανωμένη. 

Παραλία Φλοίσβου

Η παραλία του Φλοίσβου βρίσκεται στο μέτωπο του Παλαιού Φαλήρου και είναι από τις πιο συνηθισμένες επιλογές για μπάνιο με τα παιδιά. Είναι εύκολα προσβάσιμη, κοντά στην Αθήνα κι έχει ψιλό βότσαλο.

Παραλία Εδέμ

Λίγο μετά τον Φλοίσβο, βρίσκεται η παραλία της Εδέμ. Είναι από τις λίγες παραλίες της περιοχής με ελεύθερη πρόσβαση. Έχει άμμο, ρηχά νερά και ενδείκνυεται για θαλάσσιες «δραστηριότητες» των παιδιών. 

Παραλία Λούτσας

Παραλία Λούτσας- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Παραλία Λούτσας- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η παραλία της Λούτσας έχει ρηχά νερά και είναι αμμώδης. Αν εξαιρέσει κανείς τα φύκια που συγκεντρώνονται στην ακτή, όταν φυσάει, είναι πολύ καλή επιλογή για οικογένειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top