Πανελλήνιες 2021: Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική για σήμερα

Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων

Στα Αρχαία, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία εξετάστηκαν οι μαθητές των ΓΕΛ την Τετάρτη 16/6. Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Τρίτη μέρα σήμερα, Παρασκευή, για τις Πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), οι οποίες συνεχίζονται με Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).  

Πανελλήνιες 2021: Πώς υπολογίζονται τα μόρια για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ. 

Πανελλήνιες 2021: Τα μέτρα προστασίας που ισχύουν 

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης. 

Πανελλήνιες 2021: Οι ημερομηνίες που πρέπει να γίνουν τα self tests

Πανελλήνιες 2021: Το πρόγραμμα των εξετάσεων  

Την Τρίτη 22 Ιουνίου, οι μαθητές των Γενικών Λυκείων θα εξεταστούν στην Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας), και την Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). 

Πανελλήνιες: Τι μπορούν να κάνουν οι μαθητές για να διαχειριστούν το άγχος

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις συνεχίζονται αύριο, Σάββατο 19 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ με  Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.  

Πανελλήνιες 2021: Βιταμίνες και τρόφιμα για συγκέντρωση και αντοχή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top