Διαγωνισμός Διεθνούς Δικαίου TELDERS: Πρωτιά για τη Νομική του Δ.Π.Θ

Η ελληνική συμμετοχή επικράτησε έναντι 32 πανεπιστημίων από όλη την Ευρώπη

Διαγωνισμός Διεθνούς Δικαίου στη Χάγη

Πρώτη και καλύτερη τερμάτισε η ομάδα της νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στον διαγωνισμό TELDERS, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Διεθνές Δικαστήριο των Ηνωμένων Εθνών, στη Χάγη.  

Πανελλήνιες 2021: Αυτά είναι τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Η ομάδα της Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης που κατέκτησε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό TELDERS

Τα... δικά μας παιδιά κατέκτησαν την κορυφή, επικρατώντας έναντι 32 πανεπιστημίων από όλη την Ευρώπη, σε μια εικονική δίκη, η οποία αφορούσε ζητήματα διεθνούς δικαίου, για το περιβάλλον και τη διατήρηση των προστατευόμενων οικοσυστημάτων. Η ομάδα της Νομικής του Δημοκριτείου, επικράτησε έναντι της ομάδας του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, κερδίζοντας το Βραβείο του νικητή, στον τελικό γύρο, ενώ έλαβε και Βραβείο Καλύτερης Συνολικής Βαθμολογίας!

Τα... δικά μας παιδιά κατέκτησαν την κορυφή, επικρατώντας έναντι 32 πανεπιστημίων από όλη την Ευρώπη, σε μια εικονική δίκη, η οποία αφορούσε ζητήματα διεθνούς δικαίου, για το περιβάλλον και τη διατήρηση των προστατευόμενων οικοσυστημάτων

Πανελλήνιες 2021: Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Η φετινή ομάδα αποτελείτο από τους Διονυσία Βανικιώτη, Ευάγγελο-Ιωάννη Αράπη και Μιχαήλ Μόσχο. Προπονητές της ομάδας ήταν ο Άγγελος Μόσχος-Παϊπέτης, η Χρυσάνθη Κολόκα και η Δέσποινα Χατζοπούλου, που συμμετείχαν στην εικονική δίκη τα προηγούμενα έτη. Σημαντική βοήθεια προσέφεραν και άλλοι απόφοιτοι ή φοιτητές του τμήματος Νομικής, όπως ο Ιωάννης Χονδρόπουλος και ο Γεώργιος Γραμματόπουλος.

Ο φετινός διαγωνισμός TELDERS διεξήχθη, για πρώτη φορά, διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας.

Πανελλήνιες 2021: Πρεμιέρα σήμερα με Νεοελληνική Γλώσσα

Τη γενική ευθύνη οργάνωσης και επίβλεψης της συμμετοχής στην εικονική δίκη έχει από το 1996 ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος. Ο διαγωνισμός φέτος διεξήχθη, για πρώτη φορά, διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top