Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες με διαφορά λίγων λεπτών και με τον ίδιο τρόπο

Βρέθηκαν απαγχονισμένοι στο Ηράκλειο ένας 43χρονος και ένας 63χρονος

περιπολικο

Δύο τραγικά περιστατικά αυτοχειρίας συνέβησαν στο Ηράκλειο και στο Τυμπάκι της Κρήτης. Δύο άντρες ηλικίας 43 και 63 χρόνων έδωσαν τέλος στη ζωή τους με τον ίδιο τρόπο και με διαφορά λίγων μόλις λεπτών. Αυτοκτόνησαν με σκοινί, σύμφωνα με την αστυνομία, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους. 

Αυτοκτονία 15χρονου στο Κερατσίνι: Ερευνούν αν οφείλεται σε βιντεοπαιχνίδι

Βρήκε το παιδί της νεκρό στο υπόγειο

Στην περίπτωση του 43χρονου, αυτή που τον εντόπισε απαγχονισμένο, στο υπόγειο του σπιτιού του στην περιοχή του Γιόφυρου, ήταν η μητέρα του, γύρω στη 1 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. 

Το ασθενοφόρο που έσπευσε άμεσα στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατο του, ενώ επί τόπου βρέθηκαν άντρες της ΕΛ.ΑΣ. και ιατροδικαστής. Ο αυτόχειρας ήταν γνωστός καλλιτέχνης της παραδοσιακής μουσικής.

«Τα παιδιά να προσέχεις...»

Την ίδια ώρα μια άλλη γυναίκα ζούσε το δικό της δράμα στο Τυμπάκι, η οποία ενώ όπως η ίδια λέει δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα από τον 63χρονο σύζυγο της, ο οποίος της είπε «Τα παιδιά να προσέχεις» και της έκλεισε το τηλέφωνο. 

Κεφαλονιά: Αυτοκτονία ο θάνατος του 23χρονου που έπεσε στη θάλασσα με ΙΧ

Η γυναίκα ειδοποίησε μια γειτόνισσα και εκείνη έσπευσε στο σπίτι του 63χρονου. Ήταν, όμως, ήδη πολύ αργά καθώς τον βρήκε απαγχονισμένο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές, καθώς και διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παράσχουν καμία βοήθεια στον άτυχο άντρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top