Κεφαλονιά: Αυτοκτονία ο θάνατος του 23χρονου που έπεσε στη θάλασσα με ΙΧ

Στο πένθος βυθίστηκαν γονείς και φίλοι

Ο 23χρονος

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε σήμερα η κηδεία του 23χρονου, ο οποίος το Σάββατο έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το νησί. 

Αρχικά η αστυνομία έκανε λόγοι για δυστύχημα, όμως μετά από νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως, αποδείχθηκε πως ο νεαρός έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του. 

Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο 23χρονος οδηγός

Ο 23χρονος υπηρετούσε τη θητεία του στην Πάτρα και βρισκόταν στην Κεφαλονιά με επταήμερη άδεια. Το Σάββατο το μεσημέρι όμως πήρε το αυτοκίνητό του, ανέπτυξε ταχύτητα κι έπεσε στη θάλασσα. 

Ο 23χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το όχημα βυθίστηκε στο νερό και διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν τις αρχές. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το Λιμενικό, αλλά τελικά ο 23χρονος ανασύρθηκε νεκρός. 

Την ίδια ώρα όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα γελαστό κι ευγενικό παιδί, ενώ τα social media του γέμισαν με μηνύματα αγάπης από φίλους του.

«Αγόρι μου υπήρξες πρότυπο ανθρώπου, πάντα χαμογελαστός και ευχάριστος. Ήσουν το όνειρο κάθε πατέρα... δυστυχώς όμως ο μεγάλος πατέρας σε ήθελε κοντά του...κι εκεί δεν μπορεί κάνεις μας να αρνηθεί ή να κάνει κάτι διαφορετικό από το θέλημα Του...εύχομαι ο Θεός να δώσει δύναμη στους δικούς σου ανθρώπους μέχρι να ξαναειδωθείτε. Καλό παράδεισο αγόρι μου....!», έγραψε ένας φίλος του, ενώ ένας άλλος ανάρτησε τα εξής: 

«Η ζωή σίγουρα περιέχει χαμόγελα, χιούμορ, καλοσύνη, περιέργεια. Έτσι λοιπόν φίλε μου είχες βρει το μυστικό και αν και έφυγες πολύ νωρίς και αδίκως, φρόντισες να ζήσεις με όλη την σημασία της λέξης και να αποτελέσεις ένα όμορφο πρότυπο για πολλούς. Για τον λόγο αυτό ξέρω πως ένα κομμάτι σου θα πορεύεται με όλους όσους γνώρισες και τους πέρασες το πιο απλό και όμορφο μήνυμα... Life is here to be lived. Το χαμόγελο και η ενέργεια αυτή θα είναι χαραγμένα στην μνήμη και στην καρδιά πολλών. Καλό ταξίδι φίλε μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top