Μετακινήσεις Πάσχα: Σαρωτικοί οι έλεγχοι σε διόδια, ΚΤΕΛ και λιμάνια

Μειωμένη η κίνηση της εξόδου το Σαββατοκύριακο

Από «κόσκινο» περνούν οι επιβάτες σε διόδια, ΚΤΕΛ και λιμάνια. Οι έλεγχοι είναι σαρωτικοί, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τελικά ολοκληρώνουν την... απόδραση στις Αφίδνες ή στην Ελευσίνα.

Οι δικαιολογίες για Πάσχα στο χωριό: Η απατημένη και η έγκυος πεθερά!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ανάγκασαν πολλούς και σήμερα να κάνουν αναστροφή και να συμβιβαστούν με το Πάσχα στα αστικά κέντρα. Ενδεικτικά, σήμερα από τις 06:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι στα διόδια Αθηνών - Κορίνθου έξοδο πραγματοποίησαν 4.668 οχήματα και είσοδο 5.840. 153 οχήματα αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω και βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις. Την ίδια ώρα, στα διόδια Αθηνών - Λαμίας έξοδο πραγματοποίησαν 9.382 οχήματα, είσοδο 8.350 ενώ 20 οχήματα γύρισαν πίσω.

«Θέλω να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας, τους φίλους οδηγούς να μην επιχειρήσουν να ξεκινήσουν από την στιγμή που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει η υπουργική απόφαση. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση κι εμείς, ταλαιπωρούμε κι εκείνους» είπε ο διευθυντής της Τροχαίας Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι στους νόμιμους λόγους μετακίνησης προστέθηκε από σήμερα η δυνατότητα ταξιδιού για λόγους υγείας με έγγραφο από ιδιωτικό νοσοκομείο, όχι όμως από ιδιώτη γιατρό.

Μειωμένη η κίνηση της εξόδου

H κίνηση των αυτοκινήτων που πέρασαν χθες, Κυριακή, τα διόδια με κατεύθυνση την περιφέρεια ήταν μειωμένη.

Χαρακτηριστικά 5.720 οχήματα έφυγαν από την πρωτεύουσα μέσω της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου και 5.727 μέσω της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.

Μετακίνηση από νομό σε νομό: Επιτρέπεται για έναν ακόμα λόγο με νέα απόφαση

Την ίδια ώρα, κλιμάκια της αστυνομίας περνούν από «κόσκινο» όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν με τα ΚΤΕΛ. Όσοι συλλαμβάνονται δίχως έγγραφα, αναβάλουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και πληρώνουν πρόστιμο. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top