Οικογένεια Καραϊβάζ: Να μη γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί

«Ας αφήσουμε τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες»

Έκκληση να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί σχετικά με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ κάνει η οικογένεια του δημοσιογράφου, μέσω των δικηγόρων της.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το αυτοκίνητο και το κινητό του εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Παναγιώτης Κάσσης, τονίζεται η ανάγκη να «αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ (σ.σ. Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες», προκειμένου  να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του αστυνομικού συντάκτη.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος»

Ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της 9ης Απριλίου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της 9ης Απριλίου έξω από το σπίτι του στον Άλιμο

Ολόκληρη η ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας Καραϊβάζ

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του.

Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται “σενάρια” για το τι έχει συμβεί. Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ (σ.σ. Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας) και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της Δημοκρατίας και της Ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Αθήνα, 15/04/2021
Δικηγορικό Γραφείο Απόστολου Λύτρα
Δικηγορικό Γραφείο Παναγιώτη Κάσση».

Γιώργος Καραϊβάζ: Με το όπλο στα χέρια έφυγαν οι εκτελεστές

Στο μεταξύ, και όσο οι εξονυχιστικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των εκτελεστών του Γιώργου Καραϊβάζ συνεχίζονται, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τους δύο φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας προκαλεί εντύπωση. Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τους δράστες να διαφεύγουν προς την παραλιακή λεωφόρο, με τον έναν μάλιστα να έχει το όπλο ανάμεσα στα πόδια του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top