Δολοφονία Καραϊβάζ: Το αυτοκίνητο και το κινητό του εξετάζει η ΕΛΑΣ

Kαταθέτουν και οι στενοί συνεργάτες του Γιώργου Καραϊβάζ από το Star

Το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το πώς συνεχίζουν οι έρευνες της αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του  Γιώργου Καραϊβάζ/ Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star (14/4/2021)

Νωρίς το πρωί σήμερα, Τετάρτη, ξεκίνησε ο κύκλος των καταθέσεων για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, με πρώτους τους στενούς συνεργάτες του από την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την ενδελεχή έρευνά τους για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Εστιάζουν πλέον στο αυτοκίνητο του Γιώργου Καραϊβάζ, από το οποίο κατέβαινε όταν δέχθηκε πυροβολισμούς και έχασε τη ζωή του.  

Γιώργος Καραϊβάζ: Με το όπλο στα χέρια έφυγαν οι εκτελεστές

Φαίνεται πως ο αστυνομικός συντάκτης είχε μόνο ένα αυτοκίνητο, με το οποίο ερχόταν καθημερινά στην εργασία του. Μάλιστα, το αυτοκίνητο δανειζόταν και ο γιός του κάποια απογεύματα.  

Η  προσοχή των αρχών στρέφεται και στον υπολογιστή του άτυχου δημοσιογράφου, αλλά και στις συνομιλίες που είχε τις τελευταίες ημέρες από το τηλέφωνο του. Προς το παρόν, δε φαίνεται να προκύπτει κάποια ταραχή ή έντονη συνομιλία  του συναδέλφου.  

Στο καθημερινό του πρόγραμμα, ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε πολύ συγκεκριμένες ώρες που έκανε τις διαδρομές του από και προς τη δουλειά του, κάτι που οι εκτελεστές του φαίνεται ότι γνώριζαν καλά 

Γιώργος Καραϊβάζ: Είχαν προσπαθήσει ξανά να τον σκοτώσουν εκτιμούν οι αρχές

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ για ύποπτο παρατημένο σκούτερ κοντά στο σημείο της δολοφονίας Καραϊβάζ 

Ένα σκουτεράκι, παρατημένο στο πόρτ μπαγκάζ ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου, που ήταν σταθμευμένο κοντά στο τόπο της δολοφονίας, κινητοποίησε το μεσημέρι την Αστυνομία.  

Δολοφόνοι Καραϊβάζ: Η ΕΛ.ΑΣ τους ψάχνει σε λίστες σεσημασμένων

 Μαζί με την αστυνομία, ψάχνουν και οι πολίτες συγκλονισμένοι από τη στυγερή δολοφονία του Καραϊβάζ. Το μεσημέρι ο ρεπόρτερ του Star, Βάιος Σύρρος, δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν πολίτη, που ζει κοντά στην περιοχή που έγινε η δολοφονική επίθεση, ο οποίος θεώρησε ύποπτο ένα  πολυμορφικό επιβατικό αυτοκίνητο με τα σκουρόχρωμα τζάμια, μέσα στο οποίο ήταν αφημένο ένα μηχανάκι.  

«Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Γιώργος Καραϊβάζ;»

Το αυτοκίνητο βρίσκονταν εκεί για πολλές μέρες και ήταν σκονισμένο, έδειχνε να το είχαν εγκαταλείψει για άγνωστους λόγους. Αμέσως πήγε στο σημείο ο ρεπόρτερ Βαγγέλης Γκούμας με το συνεργείο του Star και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Η ομάδα ΔΙΑΣ, έφτασε μέσα σε ένα λεπτό και αφού έλεγξε το αυτοκίνητο και το σκούτερ, διαπίστωσαν πως δεν είχαν κλαπεί, ενώ το σκούτερ δεν ήταν σαν κι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητά ένα σκούτερ Beverly 350 κυβικών σκουρόχρωμο, μοντέλο του 2015 και μετά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο '

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top