Γιώργος Καραϊβάζ: Είχαν προσπαθήσει ξανά να τον σκοτώσουν εκτιμούν οι αρχές

Στο «μικροσκόπιο» τα δρομολόγια του δημοσιογράφου

Οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ είχαν προσπαθήσει ξανά να τον σκοτώσουν. Ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Την εκτίμηση ότι οι επαγγελματίες εκτελεστές, είχαν προσπαθήσει ξανά τις τελευταίες τρεις μέρες να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, εξετάζει η Αστυνομία.

Δολοφόνοι Καραϊβάζ: Η ΕΛ.ΑΣ τους ψάχνει σε λίστες σεσημασμένων

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ερευνούν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βάιος Σύρρος, οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανακτήσουν οπτικό υλικό από τις τελευταίες τρεις ημέρες από τη δολοφονία του Καραϊβάζ, από την Τετάρτη 7 Απριλίου έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου που εκτελέστηκε.

«Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Γιώργος Καραϊβάζ;»

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκονται τα δρομολόγια του δημοσιογράφου. Την Τετάρτη ο Καραϊβάζ έφυγε κανονικά λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι που τελείωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όμως πήγε και πήρε από τη δουλειά τη σύζυγό του. Καθυστέρησαν χρονικά, αλλά επέστρεψαν στο σπίτι μαζί.

Γιώργος Καραϊβάζ: Βαλκάνιοι οι εκτελέστές του; - Ψάχνουν και στις φυλακές

Την Πέμπτη, λόγω της θεματολογίας στην εκπομπή, ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε μία ώρα νωρίτερα, στη 13:00 και έφτασε στο σπίτι τους στη 13:30, ανατρέποντας και πάλι τον χρόνο που έψαχναν οι εκτελεστές του.

Την Παρασκευή όμως, έκανε κανονικά το δρομολόγιο ρουτίνας: 14:20 έφτασε στο σπίτι του. Δε βρήκε να παρκάρει έξω ακριβώς από την πολυκατοικία, αφού στο πάρκινγκ είχε παρκάρει ο γιος του το καινούριο του αυτοκίνητο. Έξω από την πολυκατοικία, υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα παρκαρισμένα και αναγκάστηκε να φτάσει στο παρκάκι, περίπου 90 μέτρα μακριά.

Γιώργος Καραϊβάζ

Το σημείο όπου εκτελέστηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ 90 μέτρα από το σπίτι του. Eurokinissi

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα πολύ σοβαρά την πιθανότητα, συνεργοί των δύο δολοφόνων, να είχαν πιάσει με το αυτοκίνητό τους τον χώρο έξω από το σπίτι του, ώστε να τον εξαναγκάσουν να εκτεθεί περπατώντας για κάποια λεπτά μόνος του στον δρόμο, δίνοντας πολύτιμο χρόνο στους δύο εκτελεστές να φτάσουν στο σημείο της δολοφονίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top