Γιώργος Καραϊβάζ: «Ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος»

Τι είπε στην αστυνομία η σύζυγός του μετά τη στυγερή δολοφονία

Τι κατέθεσε στην αστυνομία η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ λίγο μετά τη δολοφονία του. Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, η σύζυγός του πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί βρέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για να δώσει ό,τι πληροφορίες τυχόν γνώριζε.

Γιώργος Καραϊβάζ: Προσπάθησαν ξανά να τον σκοτώσουν εκτιμούν οι αρχές

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Παναγιώτης Μπούσιος, η σύζυγος του Καραϊβάζ φέρεται να είπε ότι δεν της είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές, ότι ήταν ένας καλός οικογενειάρχης και ότι τις περισσότερες φορές μετά τη δουλειά γυρνούσε κατ΄ευθείαν σπίτι.

Γιώργος Καραϊβάζ: Η στιγμή που η σύζυγός του έμαθε ότι είναι νεκρός

«Ο Γιώργος ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος. Βγαίναμε έξω για καφέ, αλλά και τα βράδια με φίλους. Πήγαινε καθημερινά στη δουλειά του και τις περισσότερες φορές επέστρεφε αμέσως στο σπίτι. Κάποιες ημέρες καθυστερούσε να έρθει, γιατί είχε επαγγελματικές συναντήσεις  με συνδικαλιστές της Αστυνομίας αλλά και άλλους»

Γιώργος Καραϊβάζ κηδεία

Θρήνος στην κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ. Απαρηγόρητοι η σύζυγος, ο γιος του και η μητέρα του. Eurokinissi

Γιώργος Καραϊβάζ: Στα χέρια των αστυνομικών οι κωδικοί του κινητού του

Από την πρώτη ημέρα, η σύζυγός του έδωσε τους κωδικούς για το κινητό τηλέφωνο και τον φορητό υπολογιστή ώστε να μη χαθεί χρόνος για το ξεκλείδωμα τους. 

Το κινητό του άτυχου δημοσιογράφου, αν και δέχτηκε μια από τις σφαίρες που του στέρησαν τη ζωή, εκτιμάται ότι θα δώσει απαντήσεις, αφού δεν έχει καταστραφεί ολοσχερώς και μπορούν να ανακτηθούν πολύτιμα δεδομένα.

Την ίδια ώρα, θεωρείται μεγάλης σημασίας να βρεθούν περισσότερες πληροφορίες για το σκούτερ στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες, όπως και η πινακίδα του. Οι αρμόδιες αρχές ελέγχουν κάθε καταγγελία κλοπής όλο και πιο πίσω στο χρόνο, ενώ γίνονται και συνεχώς αναζητήσεις μήπως και εντοπιστεί κάπου το σκούτερ. Επίσης, είναι κομβικής σημασίας, μέσω των βίντεο, να έχουν εικόνα της πινακίδας κυκλοφορίας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top