Λαμία: Ραγίζει καρδιές ο άντρας της 36χρονης - «Ήταν ένας άγγελος»

«Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι έχει έναν πόνο στο στήθος»

Σπαραγμός για τον άδικο χαμό της 36χρονης μητέρας στη Λαμία. Στιγμιότυπα από το σημείο του τροχαίου.

Συγκλονίζει ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή στη Λαμία. Η 36χρονη έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να πέσει πάνω σε κολόνα, κάτω από το σπίτι της αδερφής της.

Τραγωδία στη Λαμία: 36χρονη μητέρα έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε

Στο αμάξι βρίσκονταν και τα παιδιά της, ένα κοριτσάκι τεσσάρων και ένα αγοράκι πεντέμισι ετών που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν αισθανόταν καλά. Δεν πρόλαβα να γυρίσω πίσω...Ήταν ένας άγγελος!»

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας συντετριμμένος από την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά του μίλησε με αγάπη και θαυμασμό για τη σύζυγό του στο LamiaReport, την οποία περιέγραψε ως «τέλεια μητέρα και σύζυγο».

«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η γυναίκα μου ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ήταν η τέλεια μητέρα και σύζυγος. Ο φύλακας άγγελός μας. Μας φρόντιζε, μας πρόσεχε και νοιαζόταν για μας και όλους τους δικούς της ανθρώπους. Δεν υπάρχει στον κόσμο καλύτερος άνθρωπος...ειναι πολύ μεγάλο το κακό που μας βρήκε», είπε.

«Καλό ταξίδι ψυχούλα μου καλό παράδεισο αγάπη μου... Πού με άφησες καρδούλα μου», έγραψε σε ανάρτησή του για να την αποχαιρετήσει.

τροχαίο Λαμία

Στιγμιότυπο από το τροχαίο. Φωτογραφία lamiareport

Λαμία

Το τηλεφώνημα πριν το μοιραίο

Ο σύζυγος της 36χρονης μητέρας είναι οδηγός φορτηγού και κάνει το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ενώ κάποιες φορές παίρνει και την οικογένεια μαζί του, αφού του λείπουν πολύ κατά την απουσία του.

«Την οικογένεια την είχα μαζί μου στο φορτηγό. Ανεβαίνοντας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη σταμάτησα στη Λαμία, στη νέα Ρούμελη, όπου είχαμε αφήσει το αυτοκίνητο της Έλενας. Τους έβαλα στο αυτοκίνητο, βάλαμε ζώνες στα παιδιά και έφυγαν για να πάνε σπίτι στη Σπερχειάδα, ενώ εγώ συνέχισα με το φορτηγό για Θεσσαλονίκη. Δεν πρόλαβα να βγω στην εθνική οδό και η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι ειναι στο αεροπλάνο στην Έκθεση και ότι δεν αισθάνεται καλά. Μού είπε: “Έχω έναν πόνο στο στήθος και με έχει λούσει κρύος ίδρωτας”. “Μείνε εκεί που είσαι και έρχομαι αμέσως” της είπα και μου απάντησε ότι θα πάει στην αδερφή της. Μετά από λίγο με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της και μου είπε τι έγινε. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε ο άγγελός μας…», είπε ο σύζυγος στο LamiaReport.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top