Τραγωδία στη Λαμία: 36χρονη μητέρα έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε

Τα παιδιά της ήταν μέσα στο αυτοκίνητο

εικόνα από το τροχαίο

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Λαμία, όταν μια 36χρονη μητέρα έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαιναν και τα παιδιά της, να πέσει πάνω σε κολόνα.

Σκηνές από το τρομερό τροχαίο στο κέντρο της Λαμίας - lamiareport.gr

Σύμφωνα με το lamiareport.gr λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ η 36χρονη κινούταν με το αυτοκίνητό της στην οδό Παπαποστόλου με κατεύθυνση το κέντρο της Λαμίας. Ξαφνικά η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή και ξεψύχησε πάνω στο τιμόνι. 

Τροχαίο στη Λαμία

Το αυτοκίνητο εκτός ελέγχου ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και γκρέμισε την τσιμεντένια κολόνα φωτισμού, η οποία έπεσε πάνω στο όχημα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν τα δύο μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα. 

Μητέρα έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε στη Λαμία

Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Περαστικοί έτρεξαν να δουν πώς είναι οι επιβάτες του αυτοκινήτου και είδαν τη γυναίκα πεσμένη στο πλάι, στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς τις αισθήσεις της. Τα δύο παιδάκια σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν και έκλαιγαν από τον φόβο τους και φώναζαν στη μητέρα τους να σηκωθεί. 

Αμέσως τα έβγαλαν από το αυτοκίνητο και τα παρέδωσαν σε συγγενείς τους που μένουν εκεί κοντά, ενώ ένα από αυτά διακομίστηκε αργότερα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τα παιδιά από το αυτοκίνητο στη Λαμία

Την ίδια ώρα διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν τη γυναίκα, τη μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου, όμως ήταν αργά, αφού είχε καταλήξει. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 36χρονης μητέρας θα τα δείξει η ιατροδικαστική έκθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top