Υπόθεση Λιγνάδη: Υπό άκρα μυστικότητα κατέθεσε ο μηνυτής από τη Σουηδία

Κατηγορεί τον σκηνοθέτη-ηθοποιό για βιασμό

Υπό άκρα μυστικότητα έφτασε στην Αθήνα από τη Σουηδία και κατέθεσε ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο, ώστε να οδηγηθεί στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης. 

Ο 25χρονος άνδρας, ο δεύτερος που μήνυσε τον γνωστό ηθοποιό για τον βιασμό του, όταν ήταν 14 ετών, κατέθεσε τις νυχτερινές ώρες, για λόγους προστασίας και αποφυγής της δημοσιότητας. 

Δημήτρης Λιγνάδης: Με ποιον γνωστό κρατούμενο βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο

Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή και ήταν εκείνη που οδήγησε στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Ο μηνυτής εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στη Σουηδία και φέρεται να ταξίδεψε με δικά του έξοδα στην Ελλάδα για να περιγράψει όσα έζησε από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. 

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Τα παράτησα μετά από μια εμπειρία με τον Λιγνάδη»

Ο 25χρονος επανέλαβε όσα έχει καταθέσει στη μήνυσή του, ότι δηλαδή βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη τον Αύγουστο του 2010 στο σπίτι του ηθοποιού στο Μεταξουργείου. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ισχυρίστηκε ότι λίγο πριν τον βιάσει, του έδωσε ποτό και στη συνέχεια παρέλυσε, γι’ αυτό και δε θυμάται τίποτα από την πράξη. Όταν ξύπνησε κατάλαβε τι είχε συμβεί, καθώς ήταν γυμνός και πονούσε.

Λιγνάδης: Κατέθεσε ο τρίτος μηνυτής- Πιθανή έρευνα για πορνογραφία ανηλίκων

Όπως είπε γνώρισε τον ηθοποιό μέσω μιας παρέας το  2010, όταν ήταν 14 ετών, και του είχε υποσχεθεί μια λαμπρή καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Λίγες μέρες πριν από τον βιασμό του μαζί με κάποιους φίλους του είχαν ξαναπάει στο σπίτι του. 

Εκεί φέρεται να τους ζήτησε να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά και τα παιδιά σηκώθηκαν κι έφυγαν. Μετά από λίγες μέρες τον κάλεσε και πάλι στο σπίτι του, όπου του έδωσε ποτό, τον νάρκωσε και τον βίασε, όπως υποστηρίζει ο μηνυτής. 

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα ευρύματα στην ταράτσα του σπιτιού του

Σύμφωνα με πληροφορίες πρότεινε την εξέταση δύο ακόμα προσώπων από το τότε φιλικό του περιβάλλον, τα οποία φέρονται να επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του. Οι συγκεκριμένοι μάρτυρες, σύμφωνα με τον 25χρονο, είναι σε θέση να καταθέσουν ενόρκως στοιχεία για τις άσεμνες προτάσεις που δεχόταν ο μηνυτής από τον κατηγορούμενο. 

Νέα μήνυση για βιασμό σε βάρος Λιγνάδη - Η απάντηση του Αλέξη Κούγια

Αναμένεται να βρεθούν στο γραφείο της ανακρίτριας το αμέσως επόμενο διάστημα και να συμβάλουν στην έρευνα των ανακριτικών αρχών. 

Την ίδια ώρα, σημαντικά είναι τα ευρήματα από το σπίτι του Δημήρη Λιγνάδη ενώ οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν «ύποπτα» ίχνη και μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top