Νέα μήνυση για βιασμό σε βάρος Λιγνάδη - Η απάντηση του Αλέξη Κούγια

«Με κακοποίησε στο σπίτι του στο 2018», λέει το φερόμενο θύμα

Νέα μήνυση για βιασμό κατατέθηκε σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη στην εισαγγελία. 

Υπόθεση Λιγνάδη: Ολοκληρώθηκε η έρευνα στο σπίτι του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό μέσα στο σπίτι του, το 2018. Ο μηνυτής κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης δεν ήταν ανήλικος και σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός - σκηνοθέτης τον «ψάρεψε» στην πλατεία του Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο. 

Υπόθεση Λιγνάδη: «Μηνύσεις και αγωγές εναντίον όσων τον συκοφάντησαν»

Το φερόμενο θύμα είναι Έλληνας και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι ηθοποιός. Υποστηρίζει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον κάλεσε στο σπίτι του, όπου του έδωσε αλκοόλ και ναρκωτικά και στη συνέχεια τον βίασε.

Καταπέλτης το δικαστικό βούλευμα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να αξιολογηθεί ποινικά η υπόθεση, ώστε να αποφασίσει ο εισαγγελέας αν θα ασκήσει συμπληρωματική δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη.

Σε αυτή την περίπτωση η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην ανακρίτρια η οποία χειρίζεται και τις άλλες δυο υποθέσεις βιασμούς για τους οποίους ήδη κατηγορείται και έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Με μηνύσεις απαντά ο Αλέξης Κούγιας

Το δικηγορικό γραφείου του Αλέξη Κούγια εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη νέα μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι μετά την κατάρρευση των δύο προηγουμένων καταγγελιών σε ουσιαστικό και νομικό επίπεδο τα ίδια κέντρα που κατασκεύασαν τις δύο προηγούμενες ψευδείς καταγγελίες και αντιλαμβανόμενοι οι ηθικοί αυτουργοί την κατάρρευση των σκευωριών τους κατασκεύασαν άλλη μια», τονίζει στην ανακοίνωση.

«Ο κ. Λιγνάδης ήταν και είναι κατηγορηματικός ότι ουδέποτε στη ζωή του έχει βιάσει είτε οιανδήποτε γυναίκα είτε οιονδήποτε άνδρα από αυτούς, με τους οποίους είχε ερωτικές σχέσεις» συνεχίζει. 

«Η εντολή που έχω είναι ότι αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουμε τον οιονδήποτε ψευδομηνυτή με μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταμηνύσεως εις βάρος του κ. Λιγνάδη» αναφέρει στην ανακοίνωση.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top