Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Τα παράτησα μετά από μια εμπειρία με τον Λιγνάδη»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις δυσάρεστες καταστάσεις που έχει ζήσει

Υπήρξε ένας από τους απόλυτους ζεν πρεμιέ την προηγούμενη δεκαετία με μια αρκετά καλά πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη τα πράγματα δεν ήταν στρωμένα με ροδοπέταλα, όπως εξομολογήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Love it».

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Περιμένω να με καλέσει ο Εισαγγελέας!»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρξε μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά κι ότι είχε πάρει την απόφαση να τα παρατήσει μετά από ένα περιστατικό που συνέβη σε μια οντισιόν.

«Εγώ έχω υπάρξει μαθητής του Λιγνάδη κι έχω υπάρξει με πολλούς από αυτούς που έχουν ακουστεί και με πολλούς που δεν έχουν ακουστεί. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις. Στα 24 μου είχα αποφασίσει να τα παρατήσω μετά από μια εμπειρία με τον κύριο Λιγνάδη, μια οντισιόν όπου βρισκόντουσαν και άλλοι τρεις σκηνοθέτες μπροστά κι ακόμα 40 άτομα, μερικοί εκ των οποίων βγαίνουν στην τηλεόραση και μιλάνε», εξομολογήθηκε.

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ξανά στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός!

«Με παίρνει μετά από μια εβδομάδα από το γραφείο του κύριου Κούρκουλου η γραμματέας του και με παρακαλάει να πάω να με δει ο κύριος Κούρκουλος. Μπαίνω μέσα στο γραφείο του, καθισμένος, εγώ ένα παιδάκι, ήδη έχοντας αποφασίσει πολλά πράγματα κι έχοντας μια ίσως στεναχώρια. Μου λέει "δεν πρόκειται να φύγεις". “‘Ναι πρόκειται να φύγω δε θέλω να συνεχίσω” του είπα. Και μου απάντησε, "όχι δεν κατάλαβες, ξέρω πολύ καλά τι έχει συμβεί, με πήραν οκτώ άνθρωποι τηλέφωνο, μου είπαν τι έγινε, δε θα σε αφήσω να φύγεις". Λέω "θα φύγω", χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και μου είπε, "δεν κατάλαβες καλά, θα κάτσεις εδώ και θα κάνεις αυτό που σου λέω". Εγώ έβαλα τα κλάματα μπροστά του και του είπα, "κύριε Κούρκουλε, δε θέλω, δεν μπορώ, η καρδιά μου και η ψυχή μου δεν αντέχει. Έχω περάσει πολλά πράγματα, ξεκινάμε από τον κύριο Λιγνάδη και συνεχίζω», δήλωσε φανερά συγκινημένος ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top