Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Περιμένω να με καλέσει ο Εισαγγελέας!»

Φανερά εκνευρισμένος ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε για όλους και για όλα στο «Πρωινό»

Δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του μιλώντας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας στον χώρο του θεάτρου ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Nέα μήνυση για βιασμό με δράστη έναν ηθοποιό

«Είμαι μουδιασμένος για όσα συμβαίνουν στον χώρο. Ακούγονται τόσο σοβαρά πράγματα και φοβόμαστε να τα πούμε. Εγώ μπορώ να πω για πράγματα που έχω βιώσει και για πράγματα που υπήρξα μάρτυράς μαρτύρων. Επειδή το νομοθετικό πλαίσιο επιτρέπει μόνο σε όσους έχουν υποστεί βιασμό να καταφύγουν στη Δικαιοσύνη, μας έχουν όλους δέσμιους, να μην μπορούμε να μιλήσουμε, γιατί θα υποστούμε την κατηγορία της συκοφαντίας. Εγώ μίλησα, το κόστος το πήρα, η προσωπική μου διαδρομή το δείχνει. Το ξέρετε καλά εσείς που έχετε κάνει τα πράγματα που μου έχετε κάνει κι έχετε επέμβει στη ζωή μου με τον τρόπο που έχετε επέμβει. Αν βγούμε και τους φωτογραφίσουμε τους δίνουμε βήμα και πάτημα να μηχανεύονται σχέδιο διαφυγής», είπε ο ηθοποιός στο «Πρωινό».

«Έχω υπάρξει κι εγώ όχι θύμα, γιατί δεν το επέτρεψα. Υπήρξα τρεις φορές με σκηνοθέτες, μεγάλα ονόματα που ακούστηκαν και δεν ακούστηκαν και ήθελαν να ασκήσουν την εξουσιολαγνεία τους πάνω μου. Νιώθουν τόση λαγνεία για την άσκηση της εξουσίας πάνω στα θύματα που γίνεται αρρώστια. Αυτή την αρρώστια την έζησα. Ξέρουν αυτοί τι έχουν κάνει. Πολλά πράγματα δεν αποδεικνύονται. Πρέπει να είμαι μόνο βιαζόμενος, ή θύμα, ή μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού», αποκάλυψε. 

Καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: «Με απειλούσε με όπλο για να τον υπακούω»

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

«Αν με καλέσει Εισαγγελέας θα πάω πρώτος. Όταν με πήρε συνεργάτιδά σας, της είπα πως πρώτα θέλω να πάω να τα πω στον Εισαγγελέα ενόρκως και εγγράφως. Και για αυτούς που ακούμε τώρα, κάποιους κι έχω συνυπάρξει σε κοινά μέρη κι έχω υποστεί τη βία και τη δράση τους απέναντι μου. Κι εγώ τους έκλεισα τις πόρτες όταν με πήραν δεύτερη φορά που ήμουν αναγνωρίσιμος. Γιατί αυτό πούλαγαν. Τους είπα να μην τολμήσουν να ασχοληθούν ξανά μαζί μου. Υπάρχει μια τρελή ευκαιρία να μην τους κάνουμε τη χάρη. Δε θα μου λείψετε κύριοι και κυρίες», δήλωσε με φανερή ένταση, προσθέτοντας: «Ήρθε η ώρα να νιώσουν λίγο από τον φόβο που προσπάθησαν να χαρίσουν σε όλους εμάς που βρεθήκαμε στον δρόμο τους. Ήρθε η ώρα που αυτοί που κάθε μέρα, ξυπνάνε και κοιμούνται, αν κοιμούνται, με τον φόβο να ακουστεί το όνομά τους, να κλειστούν στα σπίτια τους και να ντρέπονται να βλέπουν στα μάτια τον οποιονδήποτε. Είναι μια μεγάλη νίκη». 

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ξανά στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός!

«Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος και καθόλου φοβισμένος. Διότι η κόρη μου και ο γιος μου, έχουν κερδίσει. Τώρα μπορώ να τα φέρω σε ένα περιβάλλον που πιστεύω πως θα είναι ασφαλή. Διότι στα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας από αυτούς δεν θα τολμήσει να κοιτάξει γλυκά κανένα παιδί. Είτε είναι ανήλικο, είτε στη φάση που κυνηγάει τα όνειρά του. Γιατί με το που το κάνει θα γυρίσει το διπλανό του να το πει και αυτός ο άνθρωπος θα εξαφανιστεί. Είναι μεγάλη ανάγκη να χαρούμε επιτέλους. Έρχεται η ώρα να πανηγυρίσουμε. Αυτοί που έχουν υποστεί βιασμό και έχουν βρεθεί μπροστά σε τέτοιες εικόνες να τα καταγγείλουν και εμείς οι υπόλοιποι που έχουμε αντισταθεί και είμαστε χαρούμενοι που έρχεται η ώρα να γλεντήσουμε, ας λειτουργήσουμε παράλληλα μαζί με το νομοθετικό πλαίσιο και τον κύριο Μητσοτάκη. Κύριε Μητσοτάκη δώστε εντολή να σχηματιστεί ένα καινούργιο πλαίσιο, μια ανεξάρτητη αρχή με πλήρη προστασία να πηγαίνουν όλα τα θύματα και να καταγγέλλουν αυτό που έγινε. Αν μείνουμε στους νόμους που υπήρχαν σημαίνει ότι δεν αλλάζουμε. Οι άνθρωποι κάνουν τους νόμους. Μόνο και μόνο για τα παιδιά μας», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top