Nέα μήνυση για βιασμό με δράστη έναν ηθοποιό

Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα του Μεταξουργείου

Μήνυση για βιασμό σε βάρος ηθοποιού κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από πρόσωπο που δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

θεατρο σεξουαλική παρενόχληση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από τον ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα στην περιοχή του Μεταξουργείου. Και οι δύο τότε ήταν 22 ετών, ενώ το αδίκημα, σύμφωνα με τον μηνυτή δεν έχει παραγραφεί.

Άλλες δύο υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης

Μήνυση για βιασμό 15χρονου

Την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκε η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου, ύστερα από εκατοντάδες καταγγελίες ηθοποιών που μιλούν για ένα νοσηρό κλίμα στους κόλπους των καλλιτεχνών. Ο μηνυτής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης και βιασμού σε ηλικία μόλις 15 ετών από γνωστό σκηνοθέτη στην Επίδαυρο.

Ποιος είναι ο άνδρας που μήνυσε γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση

Ζητά εισαγγελική παρέμβαση ο άνδρας που βιάστηκε στα 19 του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μερικές μέρες μία επίσης σοκαριστική περιγραφή ενός άνδρα ηθοποιού στην ιστοσελίδα ‘’2020mag.gr’’, ο οποίος αποκαλύπτει ότι το 2005 και σε ηλικία 19 ετών βίωσε μία εφιαλτική βραδιά στο σπίτι διακεκριμένου σκηνοθέτη, όταν πηγαίνοντας να απαγγείλει τον πρώτο του θεατρικό μονόλογο, βρέθηκε να παρενοχλείται σεξουαλικά.

Στον εισαγγελέα ο ηθοποιός που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση

Αναζητώντας τη λύτρωσή του, ο 35χρονος πλέον ηθοποιός ζητά τώρα να ασκηθεί δίωξη σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη και όπως δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, σε περίπτωση που η δικαιοσύνη δεν παρέμβει, επιφυλάσσεται να κινηθεί ο ίδιος νομικά σε βάρος του σκηνοθέτη, κατονομάζοντάς τον στις αρμόδιες αρχές.


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top