Στον εισαγγελέα ο ηθοποιός που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση

Ζητά να ασκηθεί δίωξη σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μερικές ώρες μία σοκαριστική περιγραφή ενός άνδρα ηθοποιού στην ιστοσελίδα ‘’2020mag.gr’’, ο οποίος αποκαλύπτει ότι το 2004 βίωσε μία εφιαλτική βραδιά στο σπίτι διακεκριμένου σκηνοθέτη, όταν πηγαίνοντας να απαγγείλει τον πρώτο του θεατρικό μονόλογο, βρέθηκε να κακοποιείται σεξουαλικά.

Ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν ούτε τα δικά του στοιχεία, αλλά ούτε του θύτη του, καθώς θα το έκανε ο ίδιος στη Δικαιοσύνη, στην οποία κατέφυγε σήμερα μέσω του δικηγόρου του, κ. Ιωάννη Βλάχου.

Όπως δήλωσε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, σε περίπτωση που η δικαιοσύνη δεν παρέμβει, επιφυλάσσεται να κινηθεί ο ίδιος νομικά σε βάρος του σκηνοθέτη, κατονομάζοντάς τον στις αρμόδιες αρχές.

θεατρο ηθοποιός 19χρονος σκηνοθέτης

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα.

Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top