Ποιος είναι ο άνδρας που μήνυσε γνωστό σκηνοθέτη για σεξουαλική κακοποίηση

Κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στην Επίδαυρο όταν ήταν 15 χρόνων

Ποιος είναι ο άνδρας που κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη. Ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήεων του Star στις 10/2

Την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκε η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου, μετά από εκατοντάδες καταγγελίες ηθοποιών που μιλούν για ένα νοσηρό κλίμα στους κόλπους των καλλιτεχνών.  Ο μηνυτής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης και βιασμού σε ηλικία μόλις 15 ετών από γνωστό σκηνοθέτη.

Mήνυση σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό 15χρονου

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, μηνυτής είναι ένας άνδρας με τα αρχικά Β.Κ., κάτοικος Γερμανίας και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάτρου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει μηνύσει τον γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό σε ηλικία μόλις 15 ετών στην Επίδαυρο.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει ο ισχυρισμός του μηνυτή ότι ήταν ανίκανος να αντιδράσει στο βιασμό. Για ποιον λόγο όμως; Είτε γιατί ήταν δεμένος, είτε γιατί του είχαν δώσει ουσίες, είτε γιατί είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί ήταν ανήμπορος να σταματήσει την κακοποίηση. 

Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την περασμένη Παρασκευή. Την κατέθεσε γυναίκα δικηγόρος για λογαριασμό του 30χρονου σήμερα άνδρα και ειναι η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί άλλη επίσημη μήνυση εναντίον του συγκεκριμένου σκηνοθέτη. Αυτή, πάντως, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top