Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα ευρύματα στην ταράτσα του σπιτιού του

Τι λέει ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης, για τις ερωτικές επιστολές

Νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, η τρίτη κατά σειρά με τους αστυνομικούς να βρίσκουν και πάλι σημαντικά ευρήματα για την υπόθεση που αφορά στον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη. 

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Πέτρος Κουσουλός, η έρευνα αυτή επικεντρώθηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας του ηθοποιού και βρέθηκαν σημαντικά αντικείμενα στους θερμοσίφωνες της πολυκατοικίας. 

Κούγιας για Λιγνάδη: «Οι βιασμοί καταγγέλλονται από δικηγορικά γραφεία»

Λίγες μέρες πριν είχαν βρεθεί στο δεύτερο υπόγειο του κτιρίου κούτες που ανήκαν στον Δημήτρη Λιγνάδη και περιείχαν μεταξύ άλλων και ερωτικές επιστολές που δημοσιεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε εφημερίδα. 

Ο αδελφός του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού,Γιάννης Λιγνάδης, μιλώντας στην εκπομπή θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το περιεχόμενο των επιστολών αυτών ήταν άσεμνο και γραμμένο από ανήλικους. 

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης εξιστορούσε φαντασιώσεις του

Ο ίδιος υποστήριξε ότι πρόκειται για κακόβουλα δημοσιεύματα και υποστήριξε ότι φίλη του Δημήτρη Λιγνάδη του τηλεφώνησε και του είπε ότι μία από τις επιστολές, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ήταν δική της. 

Πρόσθεσε ακόμα πως πρόκειται για προσωπικά δεδομένα του αδελφού του, που αποκτήθηκαν παράνομα από την εφημερίδα, και γι’ αυτό δεν έχουν καμία αξιοπιστία. 

Νέα μήνυση για βιασμό σε βάρος Λιγνάδη - Η απάντηση του Αλέξη Κούγια

Όσον αφορά στον χώρο που βρίσκονταν και τον οποίο δεν υπέδειξε ο ίδιος στους αστυνομικούς που έκαναν την έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη, είπε πως είναι fake news. «Δεν υπέδειξα κανέναν χώρο στους αστυνομικούς» απαντά ο Γιάννης Λιγνάδης, σε όσους τον κατηγορούν ότι σκοπίμως απέκρυψε από τις αρχές την ύπαρξη του δεύτερου υπογείου. 

Όπως είπε γνώριζε πως ο συγκεκριμένος χώρος είχε πλημμυρίσει στο παρελθόν, αλλά δε γνώριζε τίποτα για τα προσωπικά αντικείμενα που φύλαγε εκεί ο αδελφός του. Όσο για εκείνους που υποστηρίζουν πως οι κούτες ήταν εκτεθειμένες και δε βρίσκονταν σε κλειδωμένο χώρο, ο Γιάννης Λιγνάδης απάντησε πως βρίσκονταν στον κοινόχρηστο χώρο των ενοίκων της πολυκατοικίας. 

Υπόθεση Λιγνάδη: Ολοκληρώθηκε η έρευνα στο σπίτι του

Τέλος, στην εκπομπή μίλησε και ο τρίτος άνθρωπος που μήνυσε τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, ο οποίος δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος, αλλά είναι ένας άνθρωπος με προβλήματα εξαρτήσεων που είχε γνωριστεί με τον ηθοποιό – σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο. 

Όπως είπε, τον κάλεσε στο σπίτι του, όπου τον βίασε και μετά ο ίδιος δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα, πιθανόν γιατί κάτι του έριξε ο ηθοποιός στο ποτό του. Σύμφωνα με τον Π. Κουσουλό μάλιστα, ο ίδιος στη μήνυσή του φέρεται να υποστηρίζει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης του έδειξε στο laptop του υλικό πορνογραφίας, που έδειχνε μικρά παιδιά να κακοποιούνται από μεσήλικα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top