Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης εξιστορούσε φαντασιώσεις του

Κόντρα στη Βουλή για τη δήλωση - Αντιδράσεις Γεωργιάδη

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή για την υπόθεση του ηθοποιού - σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη με αφορμή την αναφορά του βουλευτή του ΜέΡΑ 25, Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Ο κ. Γρηγοριάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. «Γιατί αντέξατε 25 χρόνια και δεν καταγγείλατε τον Λιγνάδη για να προστατέψετε τα παιδιά; Η δήλωσή σας ότι ήταν γνωστό ότι είχε τέτοιος τάσεις ο Λιγνάδης σας εκθέτει έντονα» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν μπορούσαμε να πάμε σε εισαγγελέα να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν κάποιος γνώριζε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος από τους άριστους της κυβέρνησης προέβαινε σε κατά συρροή αισχρότατες πράξεις να είστε σίγουρος ότι θα είχαμε πάει στον εισαγγελέα. Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ ότι η τάση του θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο», απάντησε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέρα25:

«Μια μικρή διευκρίνηση για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αντιμετώπιση των ψεμάτων που όπως συνηθίζει ξεστόμισε ο αμετροεπής Άδωνης Γεωργιάδης.

Ουδέποτε έχω πει δημόσια ή ιδιωτικά ότι γνώριζα με αποδείξεις πως ο συλληφθείς πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης προέβαινε σε αξιόποινες πράξεις.

Αυτό που από την αρχή όλης αυτής της ιστορίας ισχυρίζομαι είναι πως δεν αρκούν οι φήμες – όσες κι αν είναι αυτές – για να πας στον εισαγγελέα να καταγγείλεις κάποιον, αφού το μόνο που θα πετύχεις είναι να καταδικαστείς για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά αυτές οι ίδιες φήμες φτάνουν και περισσεύουν για να αποκλείσει ένας υπουργός κάποιον υποψήφιο από δημόσια θέση τόσο μεγάλης ευθύνης όπως αυτή του καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου μιας χώρας.

Επομένως, η τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη συνεχίζει απλώς την προσπάθεια συγκάλυψης».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top