Εξαφάνιση ράπερ: Βγαίνει από την ψυχιατρική κλινική - Πότε θα καταθέσει

Πού και από ποιους εντοπίστηκε σύμφωνα με τη δικηγόρο του

Τι είπε για την υπόθεση εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ Lamanif η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλεύεται αναμένεται να πάρει αύριο, Τρίτη, ο 24χρονος ράπερ Lamanif.

Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε ο 24χρονος ράπερ

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός μουσικός εντοπίστηκε ξημερώματα του Σαββάτου μετά από μια αγωνιώδη προσπάθεια για την ανεύρεσή του. Ο 24χρονος είχε εξαφανιστεί το προηγούμενο σαββατοκύριακο, όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές του στιγμές. Ο ίδιος λίγο πριν εξαφανιστεί είχε δημοσιοποιήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο στο οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του και μετά χάθηκαν τα ίχνη του.

Βρέθηκε ο ράπερ Lamanif που αγνοείτο στη Θεσσαλονίκη - Σε κακή κατάσταση

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε εξέλιξη. Επί ποδός βρίσκεται και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να εντοπιστούν εκείνοι που διέρρευσαν το προσωπικό βίντεο του νεαρού ράπερ.

Θεσσαλονίκη: Γνωστός ράπερ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Πότε θα καταθέσει ο 24χρονος ράπερ

Η δικηγόρος του 24χρονου ράπερ, Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», διευκρινίζοντας πού και από ποιον βρέθηκε και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Όπως είπε, ο Lamanif εντοπίστηκε από αρμόδιο τμήμα αστυνομικών σε ένα δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου και όχι σε παγκάκι, όπως αρχικά είχε διατυπωθεί. Όσον αφορά τον ισχυρισμό ότι ο 24χρονος εθεάθη από κάποιον σε ψυχιατρείο της Σταυρούπολης πριν τον εντοπισμό του από την αστυνομία, η δικηγόρος επεσήμανε ότι τέτοιου είδους ισχυρισμοί, όπως και αντίστοιχοι που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες, αποσκοπούν σε σκοπιμότητες ορισμένων.

Η κ. Πακιρζίδου ξεκαθάρισε, τέλος, ότι ο νεαρός δεν έχει καταθέσει ακόμα στην αστυνομία και θα προβεί στις αντίστοιχες ενέργειες όταν είναι ψυχολογικά έτοιμος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top