Βρέθηκε ο ράπερ Lamanif που αγνοείτο στη Θεσσαλονίκη - Σε κακή κατάσταση

Οδηγήθηκε να καταθέσει- Υποστήριζε σε βίντεο ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του

Η έκκληση της μητέρας του 24χρονου ράπερ Lamanif για τον εντοπισμό του γιου της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστός και ως Lamanif, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι ζωντανός αλλά σε άσχημη κατάσταση. Την είδηση επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φιλικό του πρόσωπο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως μετέδωδε το anikolouli.gr. Nεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το thestival, σήμερα το πρωί, λένε πως ο νεαρός ήταν μόνος του σε υπαίθριο χώρο όταν εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη από ειδική ομάδα Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εξαφάνιση ράπερ: «Φοβάμαι ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του»

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο ράπερ αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να δώσει κατάθεση.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ενημέρωσε χθες τα ξημερώματα τους συγγενείς του νέου και σήμερα Σάββατο αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη η μητέρα του από τη Γερμανία.

Θεσσαλονίκη: Γνωστός ράπερ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Πριν εξαφανιστεί είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο instagram, στο οποίο έλεγε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 24χρονος ήταν ψυχολογικά φορτισμένος, γιατί όπως ο ίδιος έλεγε στο βίντεο, κάποιοι τον εκβίαζαν με ένα ροζ βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε εκείνος και μια κοπέλα.  Το συγκεκριμένο ροζ βίντεο έγινε μάλιστα viral προκαλώντας ποικίλα πιπεράτα σχόλια από χρήστες, καθώς ο ράπερ φέρεται να φορούσε γυναικεία εσώρουχα. 

Μέρος από το βίντεο που ανέβασε ο ράπερ στο Instagram κι έλεγε ότι θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του

Η μητέρα του είχε κάνει έκκληση μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» την περασμένη Πέμπτη. «Κάνω έκκληση να βρεθεί το παιδί μου. Ο Λάμπρος είναι ένα παιδί εξωστρεφές και χαρούμενο. Δε φανταζόμουν ότι πίσω από τη ραπ και τη μουσική θα υπήρχαν κάποιοι εκβιασμοί. Είχε βγάλει ένα νέο τραγούδι και ήταν χαρούμενος. Έχω διαβάσει κάποια σχόλια που δεν ισχύουν. Ο Λάμπρος είναι μεγαλωμένος με αρχές και αξίες» είχε αναφέρει η μητέρα του, που ζει στη Γερμανία. 

«Θέλω να του το πω ότι τον αγαπώ και ότι έχει τη στήριξη μας» ήταν το μήνυμα που του είχε απευθύνει μέσω της εκπομπής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top