Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε ο 24χρονος ράπερ

Κατέθετε για αρκετές ώρες στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

To ρεπορτάζ με το χρονικό της εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αρκετές ώρες διήρκεσε η κατάθεση του 24χρονου ράπερ στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο ράπερ Lamanif  εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα μόνος του σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Ανάληψης.

Βρέθηκε ο ράπερ Lamanif που αγνοείτο στη Θεσσαλονίκη - Σε κακή κατάσταση

Ο Λάμπρος Μανιφάβας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το πού βρισκόταν στο διάστημα που αναζητούταν αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Εξαφάνιση ράπερ: «Φοβάμαι ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του»

Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού μουσικού ανέφερε στο thestival ότι ο 24χρονος χρήζει βοηθείας.

Την είδηση ότι εντοπίστηκε μετά από πέντε μέρες αγωνίας, επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» φιλικό του πρόσωπο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως μετέδωδε το anikolouli.gr. 

Ο Lamanif εξαφανίστηκε τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου από την περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Πριν εξαφανιστεί είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο instagram, στο οποίο έλεγε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του. Ο 24χρονος ήταν ψυχολογικά φορτισμένος, γιατί όπως ο ίδιος έλεγε στο βίντεο, κάποιοι τον εκβίαζαν με ένα ροζ βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούσε εκείνος και μια κοπέλα.  Το συγκεκριμένο ροζ βίντεο έγινε μάλιστα viral προκαλώντας ποικίλα πιπεράτα σχόλια από χρήστες, καθώς ο ράπερ φέρεται να φορούσε γυναικεία εσώρουχα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top